VOLG JE HART – IN MIJN GEVAL: WORD FOTOGRAAF

Mamablog Karlijn Volg Je Hart

“Kids don’t need a perfect mom, they need a happy mom!”

Ik zei laatst nog tegen mijn zoontje: “Je durft zo veel meer dan je denkt. Bang zijn is echt niet fijn, maar helemaal niet erg. Iedereen is wel eens bang voor iets. De een wat minder en de ander wat meer. Als je bang er maar niet voor zorgt dat je niet meer doet waar je heel blij van wordt.”

Maar ja, hoe leg je een mannetje van 5,5 jaar de wijze lessen van zijn eigen moeder uit?

  • Hoe leer je je kinderen dat ze goed zijn, gewoon zoals ze zijn?
  • Hoe leer je ze dat ze durven geloven in wat hun hartjes sneller doet kloppen?
  • Hoe leer je ze dat zij hun dromen achterna durven te gaan?

Door het zelf ook te doen, toch? Dacht ik.

Want hoe kunnen mijn kinderen mij geloven als ik het zelf niet doe?

Volg Je Hart Wordt Fotograaf

“Believe you can & you’re halfway there!” T. Roosevelt

Ik ben beginnend fotografe en dit is mijn hart en mijn ziel. Het geeft mij zo veel energie en maakt mij (dit is echt waar) altijd blij. Zelfs als ik me niet fijn voel en dan mijn camera pak, verandert mijn humeur altijd in positieve zin. Bizar he! Nu, na mijn burn-out, probeer ik bij mijn gevoel te blijven en dit te volgen. Dat gaat steeds meer vanzelf, maar valt nog niet altijd mee.
Maar ik heb een doel & een droom!
Voor deze droom werk ik sinds november vorig jaar met heel mijn ziel en zaligheid hard. Ik ben trots op iedere stap die ik zet en ik leer & groei van de stapjes achteruit.
Dit ben ik! Ik geloof in mijzelf, mijn doel en mijn droom (steeds vaker) zonder twijfel!

Geloof In Jezelf

Ik heb een ontembare passie voor het maken van foto’s. Hierbij ga ik op zoek naar het ware verhaal van de ander en leg dit vast in de beelden die ik maak. Iedere ontmoeting, ieder thuis, iedere ouder, ieder kind, ieder gezin, heeft zijn eigen verhaal. En iedere keer verdwaal ik een beetje in het verhaal van de ander en neem ik een stukje in mijn hart mee. Ik weet even niet hoe ik het anders uit moet leggen.
Ik hoop de ander blij te maken en te ontroeren met de beelden die ik maak.

Om mij verder te ontwikkelen als fotografe ben ik begin dit jaar een verdiepende opleiding gestart. Ik specialiseer mij op dit moment in geboortefotografie en Newborn fotografie.
Lange dagen die mij heel moe, maar juist ongelofelijk blij maken. Hoe moe ik ook thuis kom, ik heb nog alle ruimte voor mijn twee aapjes! Omdat ik doe wat mij gelukkig maakt!
Februari dit jaar heb ik mijn eerste geboorte mogen vastleggen. Wauw! Dit was bij uitstek een van de meest nederige & magische momenten in mijn leven om bij aanwezig te mogen zijn. Dit dan ook nog eens vast te mogen leggen, is met geen pen te beschrijven.

De foto’s in mijn blogs zijn dan ook iedere keer foto’s van mijzelf. Ik kies in mijn blog wel bewust voor foto’s van mijn eigen gezin. 💙

Mijn zoontje zei laatst nog tegen mij: “Mama? Is foto’s maken echt jouw droom?”

Doelen Dromen Mamablog Karlijn

Over Karlijn
Over Karlijn

Leeftijd: Ehm … drieënveertig … ziet er uitgeschreven toch net iets minder confronterend uit  🙂

Gezin: Getrouwd, 28 januari dit jaar precies één jaar! Een laatbloeier met alles 🙂 & moeder van Ben (5 jaar) & Hannah (2 jaar)

Hobby’s:

  • Ik kan niet leven zonder muziek.
  • Ik hou van de natuur.
  • Soms is alleen heel fijn, maar ik ben een mensen mens … een leven zonder familie en vrienden is niet te doen voor mij.
  • Ik hou van beelden, licht en foto’s … fotograferen is mijn ziel en mijn hart.
  • Heerlijk wegzinken in een liefst spannende serie. Mijn man zou zeggen: “weer smörrebröd moorden” 🙂

Guilty Pleasure: Hazes & Dorritos met kaasdip

Opvoedmotto: Ik voel een blog momentje aankomen 🙂 Heeft iemand echt een idee wat ie aan het doen is? De ene dag denk je: Ik doe toch echt iets goed. De andere dag denk je: ik bak er werkelijk niks van …

Mijn grootste pedagogische uitdaging: Opvoeden & mijn stinkende best te doen er twee volwaardige persoontjes van te maken die met hart en ziel durven te leven en te gaan voor waar hun hart ligt.

Blogs van Karlijn:

MEER INFORMATIE