SLAAPPROBLEMEN BIJ KINDEREN

Themachat met Babs van Nesselrooij (Slaapcoach)
Themachat met Babs van Nesselrooij (Slaapcoach)en Bianca Rouwet (Jeugdverpleegkundige)

Veel ouders hebben vragen over het (niet) slapen van hun kind. Daarom organiseren we nu maandelijks een themachat ‘Slaapproblemen bij Kinderen’. Maandag 7 december is het weer zover en kun je chatten met Slaapcoach Babs van Nesselrooij en jeugdverpleegkundige Bianca Rouwet. Onze chat geeft helaas soms problemen bij mobiel gebruik. Dus indien mogelijk graag chatten vanaf een laptop of pc.

Wat voor soort vragen kan ik stellen?

Slaapproblemen kunnen in elke leeftijdsfase voorkomen bij kinderen. Van baby’s die veel huilen en weinig slapen tot peuters die niet willen inslapen of doorslapen. Of niet in het eigen bed willen slapen. Of juist heel vroeg wakker worden. En van basisschoolkinderen die ’s avonds niet naar bed willen en eindeloos blijven discussiëren over het tijdstip van naar bed gaan. Tot pubers die moeilijk in slaap kunnen komen. En al wat meer… Alle vragen die op welke manier dan ook te maken hebben met het slapen van je kind, kun je tijdens deze themachat voorleggen!

themachat slapen planning 2021

Hoe werkt de chat?

Ga op maandag 7 december tussen 20.00 uur en 22.00 uur naar www.cjg043.nl en klik op de ‘stel-je-vraag-button’ onder in beeld voor een privé-chat. Log in met een (verzonnen) naam en je postcode. Vervolgens kom je in een 1-op-1 chatgesprek met Babs, waar je gratis en anoniem je vragen kunt voorleggen voor persoonlijk advies! Onze chat geeft helaas soms problemen bij mobiel gebruik. Dus indien mogelijk graag chatten vanaf een laptop of pc.

Maandelijkse Themachat Slaapproblemen bij Kinderen

Omdat we merken dat heel veel ouders vragen hebben over het (niet) slapen van hun kind, organiseren we ook in 2021 elke maand een Themachat Slaapproblemen. Ben je 7 december verhinderd? Noteer dan alvast de eerstvolgende Themachat, deze is op maandag 4 januari. En verder ook nog op:

  • Maandag 1 februari
  • Maandag 1 maart
  • Maandag 12 april
  • Maandag 17 mei
  • Maandag 7 juni

Vanwege het groot aantal chats die binnenkomen, kan het zijn dat je even in een wachtrij wordt geplaatst. Tip: chat wat later, het is namelijk aan het begin rond 20.00 uur meestal erg druk.

Over Babs van Nesselrooij

Babs is slaapoefentherapeut en behandelt kinderen (en hun ouders) in Maastricht en omgeving met slaapproblemen. Daarnaast is ze als kinderoefentherapeute Cesar werkzaam in haar eigen praktijk: ‘Babs Kinderoefentherapie’ in Maastricht. Meer informatie: www.kinderoefentherapie-limburg.nl

Over Bianca Rouwet

Bianca Rouwet is sinds januari 2018 werkzaam als jeugdverpleegkunde bij de GGD voor kinderen van 0-4 jaar. “Ik krijg in mijn dagelijkse werk heel veel vragen van ouders over het slaapgedrag van kinderen. Als je kind niet goed slaapt kan dat een enorme impact hebben op ouders, dus ik vind het wel altijd fijn om ouders hierin te kunnen ondersteunen.”

MEER INFORMATIE