SLAAPPROBLEMEN BIJ KINDEREN

Themachat met Babs van Nesselrooij (Slaapcoach)
Themachat met Babs van Nesselrooij (Slaapcoach)en Astrid Habets (Jeugdverpleegkundige)

Veel ouders hebben vragen over het (niet) slapen van hun kind. Daarom organiseren we nu maandelijks een themachat ‘Slaapproblemen bij Kinderen’. Maandag 2 november is het weer zover en kun je chatten met Slaapcoach Babs van Nesselrooij en Jeugdverpleegkundige Astrid Habets. Onze chat geeft helaas soms problemen bij mobiel gebruik. Dus indien mogelijk graag chatten vanaf een laptop of pc.

Wat voor soort vragen kan ik stellen?

Slaapproblemen kunnen in elke leeftijdsfase voorkomen bij kinderen. Van baby’s die veel huilen en weinig slapen tot peuters die niet willen inslapen of doorslapen. Of niet in het eigen bed willen slapen. Of juist heel vroeg wakker worden. En van basisschoolkinderen die ’s avonds niet naar bed willen en eindeloos blijven discussiëren over het tijdstip van naar bed gaan. Tot pubers die moeilijk in slaap kunnen komen. En al wat meer… Alle vragen die op welke manier dan ook te maken hebben met het slapen van je kind, kun je tijdens deze themachat voorleggen!

Hoe werkt de chat?

Ga op maandag 2 november tussen 20.00 uur en 22.00 uur naar www.cjg043.nl en klik op de ‘stel-je-vraag-button’ onder in beeld voor een privé-chat. Log in met een (verzonnen) naam en je postcode. Vervolgens kom je in een 1-op-1 chatgesprek met Babs of Astrid, waar je gratis en anoniem je vragen kunt voorleggen voor persoonlijk advies! Onze chat geeft helaas soms problemen bij mobiel gebruik. Dus indien mogelijk graag chatten vanaf een laptop of pc.

Maandelijkse Themachat Slaapproblemen bij Kinderen

Omdat we merken dat heel veel ouders vragen hebben over het (niet) slapen van hun kind, organiseren we in 2020 elke maand een Themachat Slaapproblemen bij Kinderen. Ben je 2 november verhinderd? De volgende Themachat vindt plaats op maandag 7 december. Vanwege het groot aantal chats die binnenkomen, kan het zijn dat je even in een wachtrij wordt geplaatst. Tip: chat wat later, het is namelijk aan het begin rond 20.00 uur meestal erg druk.

Over Babs van Nesselrooij

Babs is slaapoefentherapeut en behandelt kinderen (en hun ouders) in Maastricht en omgeving met slaapproblemen. Daarnaast is ze als kinderoefentherapeute Cesar werkzaam in haar eigen praktijk: ‘Babs Kinderoefentherapie’ in Maastricht. Meer informatie: www.kinderoefentherapie-limburg.nl

Over Astrid Habets

Astrid Habets werkt sinds 3 jaar met veel plezier bij de JGZ 0-4 jaar als Jeugdverpleegkundige. “In mijn werk ontmoet ik veel verschillende gezinnen met vragen omtrent ontwikkeling, opgroeien en opvoeding. Vorig jaar heb ik bijvoorbeeld met collega Bianca Rouwet een cursus “lekker fit” aan ouders en peuters gegeven in samenwerking met bewegings- en motorisch therapeut Eveline Arnold. Het meedenken met vragen van ouders en aansluiten bij ouder en kind is voor mij een drive om mijn werk goed te kunnen doen. Gezinnen verder helpen bij de normale opvoed-issues zoals slaapproblemen aanpakken is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn werk.”

MEER INFORMATIE