Stel je vraag

Stel je vraag

Woon je in de regio 043 en heb je een vraag over opvoeden of opgroeien?
Onze professionals weten raad!

  De professionals van CJG043 helpen je verder en reageren doorgaans binnen 2 werkdagen.

  Stel je vraag online aan het CJG043. Gratis en Anoniem!

  Schermafbeelding 2017-01-18 om 12.01.45

  Heb je vragen over de opvoeding of het opgroeien van je kindje? Dan ben je bij het CJG043 aan het juiste adres! Wanneer de chat geopend is, kun je je vraag of probleem namelijk direct voorleggen aan een van onze opvoedondersteuners. Meer informatie over de chat kun je lezen op onze pagina: Chatten.

  Is de chat niet geopend, of stel je je vraag liever per mail? Dan kun je via het ‘Stel-je-vraag-formulier’ hiernaast een vraag stellen aan de professionals van het CJG043. Dit kunnen vragen zijn over alles wat met opvoeden en opgroeien te maken heeft. Het stellen van een vraag is gratis en kan anoniem.
  Hieronder vind je meer informatie over het Stel-je-vraag-formulier van het CJG043.

  Welke vragen?

  Het ‘Stel-je-vraag-formulier’ van het CJG043 is bedoeld voor niet-dringende vragen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Denk bijvoorbeeld aan vragen op het gebied van:

  • Ondeugend gedrag bij dreumesen;
  • Driftbuien bij peuters;
  • Het oudste kind moet erg wennen aan de komst van de tweede;
  • Gezonde voeding;
  • Problemen bij zindelijkheid;
  • Slaapproblemen;
  • Moeite met het omgaan met emoties;
  • Opstandig gedrag;
  • Mediagebruik door pubers;
  • Middelengebruik door pubers;
  • En nog veel meer…

  Is jouw vraag dringend? Neem dan telefonisch contact op met een van onze samenwerkingspartners.

  Wie beantwoordt je vraag?

  Een medewerkster van het CJG043 bekijkt alle vragen die binnen komen via het ‘stel-je-vraag-formulier’.  Bij algemene vragen zal zij zelf de vraag beantwoorden. Bij meer specifieke vragen bepaalt de CJG-medewerkster op basis van het onderwerp van de vraag welke professional deze vraag het beste kan beantwoorden. Dit kan een professional zijn van GGD Zuid Limburg of Trajekt.

  De professionals van CJG043

  Vlnr: Sara Hautvast (Trajekt), Ilona Kempener (GGD Zuid Limburg), Danielle Posthumus (CJG043), Jolanda Huveners (GGD Zuid Limburg), Nathalie Tillie (CJG043), Liesbeth van Laar (GGD Zuid Limburg) en Neel Bastiaens (GGD Zuid Limburg).

  Niet op de foto: Frans Sijben (GGD Zuid Limburg), Aranka Spons (GGD Zuid Limburg), Suzanne Horbach (Trajekt), Virginie Kosumi (Trajekt), Hannah Mennens (Trajekt), Rinske Hoogerhuis (GGD Zuid Limburg) en Nel Kempener (GGD Zuid Limburg).

  Hoe snel krijg je een antwoord op je vraag?

  Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Het streven is om binnen twee werkdagen een eerste reactie te geven. Meestal krijg je dan direct al een antwoord op je vraag. Soms moet er achter de schermen het één en het ander worden uitgezocht. Dan duurt het iets langer dan twee werkdagen voor je het antwoord krijgt.

  Wat gebeurt er met je gegevens?

  De mailwisselingen worden opgeslagen voor de duur van 1 jaar en daarna verwijderd. Daarnaast registreren we je woongemeente en het onderwerp van je vraag, bijvoorbeeld ‘bedplassen’ of ‘driftbui peuter’. Dit geeft ons inzicht in de onderwerpen waar ouders vragen over hebben. Daarmee kunnen wij ons aanbod nog beter afstemmen op de informatiebehoefte van ouders/opvoeders.

  Niet tevreden?

  Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze ‘Stel je vraag-service’ of het antwoord dat je kreeg, laat het ons weten via info@cjg043.nl! Dan kunnen we kijken of we je op een andere manier beter kunnen helpen. En we leren ervan voor de toekomst.