BABYCOACH ESTHER GEEFT ADVIES! (Video)

Eerder organiseerden we een live-chat met Babycoach Esther Sluijsmans. Tijdens deze chat konden ouders met tal van vragen over de verzorging of ontwikkeling van hun kindje of hun rol als ouder bij Esther terecht.

Ouders die op dat moment verhinderd waren, kregen de kans om hun vraag per mail voor te leggen aan Esther.  En omdat we Esther’s advies op deze vragen ook graag willen delen met andere ouders, hebben we onderstaande filmpjes opgenomen!

Kan ik mijn baby’tje van 4 weken ‘verwennen’ door hem in de draagzak te dragen als hij huilt?

Mijn kindje van 8 maanden vindt het niet fijn in de kinderstoel, wat nu?

Waar kan ik de box het beste neerzetten in de woonkamer?

WIE IS BABYCOACH ESTHER SLUIJSMANS?

Ik ben de trotse moeder van 4 fantastische dochters: Marit (2009), Paulien (2010), Renske(2013) en Anne (2016). Samen met Jos wonen we in Margraten. Contact en communicatie tussen ouders en hun kinderen zijn mijn passie. Ik ben als (pre-)logopediste werkzaam geweest in de kinderrevalidatie. Ik heb daar geleerd hoe belangrijk het is het hele gezin te betrekken in de ontwikkeling van een kind. Na de geboorte van mijn oudste dochter ben ik mij gaan verdiepen in de communicatie van baby’s. In heb een cursus babymassage afgerond en ben me gaan verdiepen in babygebaren. Ik verzorg als babygebarendocent lezingen, workshops en cursussen over het gebruik van babygebaren. Dit doe ik voor zowel ouders als professionals. Als moeder van 4 dochters heb ik ervaren dat ieder kind anders is, anders reageert en ook andere aandacht nodig heeft. Om ouders nog beter te kunnen begeleiden bij hun vragen heb ik de opleiding tot babycoach gevolgd. Ik geef jonge ouders inzicht in de communicatie en ontwikkeling van hun baby. Hierdoor vind je als ouder sneller balans in je gezin en kun je optimaal genieten van het ouderschap.

MEER INFORMATIE