Rots en Water 6 – 8 jaar
Groepscursus

Rots en Water 6 – 8 jaar is een weerbaarheidstraining voor kinderen in groep 3 en 4. Er wordt gezocht naar een balans tussen de harde rots houding en de beweeglijke, verbindende waterhouding. In de training wordt niet veel gepraat, maar worden er veel oefeningen samen gedaan. We leren je bijvoorbeeld voelen hoe sterk je bent. Daarna kan en durf je jouw kracht op een goede manier te gebruiken. De oefeningen hebben te maken met lichaamshouding en ademhaling. We leren je aanvoelen dat je houding, maar ook oogcontact en stemgebruik, bepalen hoe je overkomt bij anderen en wat jouw gedrag bij anderen kan oproepen. Vooraf aan de cursus vindt er een informatiebijeenkomst voor de ouders plaats.

Doelstelling

De training is bedoeld om kinderen te leren wat hun sterke en minder sterke kanten zijn en ze sterker in het leven, thuis en op school, te laten staan.

Voor wie

Voor kinderen van groep 3 en 4.

Aanmelden

Aanmelden voor deze Rots en Water training verloopt via de aanmeldpagina voor cursussen op onze website!

Meld je kind aan voor deze cursus

Wanneer

Wanneer er binnenkort een cursus van start gaat, staat deze hieronder vermeld. Wanneer dit niet het geval is, loopt er momenteel geen cursus of zijn er nog geen startdata bij ons bekend. Je kunt je toch alvast aanmelden en dan ontvang je bericht zodra nieuwe startdata bekend zijn.

Organisatie

Link

Kosten

Gratis