Online programma PinkCloud
Aanmelden

PinkCloud – Online Programma voor in de Tropenjaren

PinkCloud is een online programma voor ouders met jonge kinderen (0-4 jaar), dat erop gericht is om de samenwerking van ouders in de opvoeding en verzorging van hun kind te vergroten.

Tijdens dit wetenschappelijk ontwikkeld online ‘feelgood programma’ gaan jullie als ouders samen aan de slag met thema’s als;

  • Verschillen tussen partners: welke verschillen overbrug je en welke verschillen accepteer je?
  • Samenwerken: hoe kun je beter samenwerken in de opvoeding en verzorging van jullie kindje?
  • Ontspanning: wat is er nodig voor ontspanning; hoe organiseer je dat samen?
  • Steun: hoe krijg je voldoende support om je heen en waar moet je voor waken?
  • Slaapgebrek en Feedback: hoe ga je om met slaapgebrek en wat is de invloed daarvan op jullie communicatie?
  • Ruzie maken: hoe kan je op een gezonde manier ruzie maken en wat moet je niet doen?
  • Intimiteit en seks; wat verandert er na komst baby qua intimiteit en seks?
  • Financiën: wat verandert er op financieel gebied na de komst van jullie kleine?

PinkCloud helpt jullie om over deze thema’s tot een goed gesprek te komen met elkaar. Middels informatie en interactieve oefeningen leer je om beter met elkaar samen te werken en elkaar beter te begrijpen. Ook krijgen jullie inzicht in hoe jullie onderlinge spanningen kunnen voorkomen. Wist je dat ouders maar liefst 8 keer zo vaak ruzie hebben als stellen zonder kinderen.

> Scroll helemaal naar beneden om je direct aan te melden voor PinkCloud!

Praktische Informatie over PinkCloud

Een eerste of tweede kind krijgen is geweldig, maar heeft ook impact. Je sociale leven verandert, je krijgt slaapgebrek en soms stress van een huilende baby. Omdat we weten hoeveel bloed, zweet, tranen en bakken energie er gaat zitten in het zorgen voor een jong gezin, biedt PinkCloud een steuntje in de rug!

Hoe ziet het PinkCloud programma eruit?

Pinkcloud bestaat uit 11 afleveringen van 15 minuten. Per aflevering komt een thema aan bod, waar jullie samen mee aan de slag gaan. Je mag zelf kiezen welke je wilt doen. Het programma bestaat uit informatieve video’s en interactieve spelvormen. Ook houden jullie een persoonlijk logboek bij. EN er is een leuk cadeau voor jullie en de kleine!

Heb je naar aanleiding van een van de afleveringen behoefte aan meer informatie over dat thema? Of misschien zouden jullie het fijn vinden er eens wat langer over door te praten met een professional? Dan kun je direct vanuit het PinkCloud-programma doorklikken naar een aantal goede opties bij jou in de buurt!

Screenshot Menu PinkCloud Online Programma Tropenjaren

>> Klik hier voor een sneak preview van het PinkCloud Programma!

Waar & wanneer

Het grote voordeel van een online programma is, dat jullie alles in jullie eigen tempo, thuis op de bank kunnen doen. Wanneer het jullie uitkomt!

Kosten

Het PinkCloud Programma wordt door de Maastricht-Heuvelland gemeenten gratis aangeboden voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor PinkCloud. Je ontvang dan een mail van PinkCloud met als onderwerp ‘Bestelbevestiging PinkCloud’. Deze mail lijkt op een factuur, maar zoals gezegd wordt het programma gratis aangeboden, dus de kosten zijn al betaald. Het enige wat je nog hoeft te doen is op de link naar het programma te klikken en daar in te loggen met je mailadres en gekozen wachtwoord.

Veel succes en plezier gewenst met de cursus!

Collage PinkCloud

Aanmelden PinkCloud

MEER INFORMATIE