Disclaimer

Disclaimer CJG043

Het Centrum Jeugd en Gezin 043 is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Je mag verwachten dat wij de grootst mogelijke zorg besteden aan de juistheid en actualiteit van de informatie.

De algemene teksten over zorg en opvoeding zijn gebaseerd op de informatie van de Opvoedinformatie, een initiatief vanuit de overheid voor het ontwikkelen van één inhoudelijke database met eenduidige en gevalideerde informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Naar het voorbeeld van Loes hebben wij de informatie van Stichting Opvoeden samengevat en herschreven naar concrete tips. Op de website van Stichting Opvoeden vind je de uitgebreide informatie.

Ondanks de grote zorg die wij besteden aan de informatie, is het mogelijk dat de teksten onjuistheden bevatten. Als je pagina’s tegenkomt waarvan je vermoedt dat er in de tekst onvolkomenheden voorkomen, verzoeken we je vriendelijk om dit te melden via info@cjg043.nl.

Deze website van het CJG043 is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Limburg.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Ondanks de grote zorgvuldigheid is het mogelijk dat er in deze informatie onvolkomenheden voorkomen. Zowel de gemeente, de redactie van het CJG043, als de Stichting Opvoeden.nl aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onvolkomenheden of andere onjuistheden. Ook voor het gebruik van deze website en het verspreiden van deze informatie wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard. De gemeenten, de redactie van het CJG043, en de Stichting Opvoeden.nl zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en actualiteit van de aangelinkte sites.

Gebruiksdoel

Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van informatie op deze website is niet toegestaan. Hiervoor dien je eerst contact op te nemen met het CJG043. De informatie op deze site dient niet te worden beschouwd als een advies of als een vervanging van een consult of een behandeling door een arts.

Surfgedrag en privacy

Om de verdere ontwikkeling van de website te bevorderen en om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de informatiebehoefte en het zoekgedrag van bezoekers, houden we statistiekgegevens bijgehouden van je bezoek. We kunnen aan de gegevens niet zien wie je bent en je zult dan ook nooit door ons benaderd worden voor marketingdoeleinden. Meer informatie hierover vind je in onze privacystatement.

Gekoppelde internetsites

Andere internetsites waarmee je verbinding maakt vanaf deze website, kunnen privacybepalingen bevatten die afwijken van de bepalingen die hier zijn vermeld. Uiteraard proberen wij je naar de beste websites te verwijzen. Wanneer je twijfelt aan de kwaliteit van een site, dan kun je dit aan ons melden via info@cjg043.nl. Wij zullen dan overwegen de link naar die site te verwijderen.

Afhandeling e-mail door het CJG043

Via het contactformulier op deze website kun je vragen stellen aan het CJG043. Onze medewerkers zijn verantwoordelijk voor de afhandeling van deze e-mails en proberen de vragen dan ook zo goed mogelijk te beantwoorden. Echter iedere aansprakelijkheid die voorvloeit uit het elektronisch verzenden van informatie sluiten zij uit.

Het is niet toegestaan om de informatie en/of de vormgeving te kopiëren, te vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel, gebruik.