Online programma OudersInc / PinkCloud
Aanmelden

OudersInc – Online Programma voor in de Tropenjaren

OudersInc (voorheen PinkCloud) is een online cursus voor ouders met jonge kinderen (0-4 jaar), die erop gericht is om de samenwerking van ouders in de opvoeding en verzorging van hun kind te vergroten.

Tijdens dit wetenschappelijk ontwikkeld online ‘feelgood programma’ gaan jullie als ouders samen aan de slag met thema’s als;

  • Verschillen tussen partners: welke verschillen overbrug je en welke verschillen accepteer je?
  • Samenwerken: hoe kun je beter samenwerken in de opvoeding en verzorging van jullie kindje?
  • Ontspanning: wat is er nodig voor ontspanning; hoe organiseer je dat samen?
  • Steun: hoe krijg je voldoende support om je heen en waar moet je voor waken?
  • Slaapgebrek en Feedback: hoe ga je om met slaapgebrek en wat is de invloed daarvan op jullie communicatie?
  • Ruzie maken: hoe kan je op een gezonde manier ruzie maken en wat moet je niet doen?
  • Intimiteit en seks; wat verandert er na komst baby qua intimiteit en seks?
  • Financiën: wat verandert er op financieel gebied na de komst van jullie kleine?

OudersInc helpt jullie om over deze thema’s tot een goed gesprek te komen met elkaar. Middels informatie en interactieve oefeningen leer je om beter met elkaar samen te werken en elkaar beter te begrijpen. Ook krijgen jullie inzicht in hoe jullie onderlinge spanningen kunnen voorkomen. Wist je dat ouders maar liefst 8 keer zo vaak ruzie hebben als stellen zonder kinderen.

> Scroll helemaal naar beneden om je direct aan te melden voor OudersInc!

Praktische Informatie over OudersInc

Een eerste of tweede kind krijgen is geweldig, maar heeft ook impact. Je sociale leven verandert, je krijgt slaapgebrek en soms stress van een huilende baby. Omdat we weten hoeveel bloed, zweet, tranen en bakken energie er gaat zitten in het zorgen voor een jong gezin, biedt OudersInc een steuntje in de rug!

Hoe ziet het OudersInc programma eruit?

OudersInc bestaat uit 11 afleveringen van 15 minuten. Per aflevering komt een thema aan bod, waar jullie samen mee aan de slag gaan. Je mag zelf kiezen welke je wilt doen. Het programma bestaat uit informatieve video’s en interactieve spelvormen. Ook houden jullie een persoonlijk logboek bij en jullie geven elkaar kadootjes. Heb je naar aanleiding van een van de afleveringen behoefte aan meer informatie over dat thema? Of misschien zouden jullie het fijn vinden er eens wat langer over door te praten met een professional? Dan kun je direct vanuit het OudersInc-programma doorklikken naar een aantal goede opties bij jou in de buurt! In dit artikel vind je een sneak preview van de online cursus.

Kosten

Het OudersInc Programma wordt door de Maastricht-Heuvelland gemeenten gratis aangeboden voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor OudersInc. Je ontvang dan een mail van OudersInc met als onderwerp ‘Bestelbevestiging OudersInc’. Deze mail lijkt op een factuur, maar zoals gezegd wordt het programma gratis aangeboden, dus de kosten zijn al betaald. Het enige wat je nog hoeft te doen is op de link naar het programma te klikken en daar in te loggen met je mailadres en gekozen wachtwoord.

Veel succes en plezier gewenst met de cursus!

Collage PinkCloud

Aanmelden OudersInc

MEER INFORMATIE