Oudercursus ‘Laat je niks wijsmaken’
Groepscursus

In deze cursus krijg je informatie over de puberteit, het puberbrein, uitgaan en het gebruik van alcohol en drugs (en de gevolgen hiervan). Je krijgt handvatten aangereikt hoe te praten met je puber om drinken, roken en blowen te voorkomen of met het beginnende gebruik van je puber om te gaan. Naast het gebruik van genotmiddelen komt ook onder andere gamegedrag en internetgebruik aan de orde.

Doelstelling

In deze cursus krijg je als ouder meer kennis en kunde in het opvoeden van je puber. Je krijgt informatie over de puberteit en alles wat daar bij hoort. Ook het gebruik van alcohol en drugs (en de gevolgen hiervan) komt aan bod en je krijgt handvatten aangereikt om middelengebruik te voorkomen of met het beginnende gebruik van je puber om te gaan.

Voor wie

Ouders of opvoeders van kinderen tussen de 12 en 18 jaar.

Aanmelden

Aanmelden voor deze training verloopt via de aanmeldpagina voor cursussen op onze website!

Meld je aan voor deze cursus

Wanneer

Wanneer er binnenkort een cursus van start gaat, staat deze hieronder vermeld. Wanneer dit niet het geval is, loopt er momenteel geen cursus of zijn er nog geen startdata bij ons bekend. Je kunt je toch alvast aanmelden en dan ontvang je bericht zodra nieuwe startdata bekend zijn.

Organisatie

Link

Kosten

Gratis