ORIGINEEL TRAKTEREN DOE JE ZO!

originele traktaties school verjaardag kind

Is jouw kind binnenkort jarig en moet er getrakteerd worden op school of bij de sportclub? Of wil je je kind(eren) gewoon eens verwennen met een leuke traktatie? Of ben je op zoek naar iets leuks voor de juf of meester omdat het einde van het schooljaar nadert? Er zijn genoeg gelegenheden om te trakteren! In dit artikel zetten we weer een aantal leuke en originele ideeën voor je op een rij!

Gezonde traktaties op school

Op de meeste scholen vindt men het belangrijk dat kinderen een gezonde traktatie uitdelen aan de klasgenoten. Hoe zorg je ervoor dat je met iets gezonds toch blije gezichtjes tevoorschijn tovert? Dat hoeft helemaal niet lastig te zijn! Wat dacht je hiervan? Een banaan omgetoverd in een schattige dolfijn; een luchtballon gevuld met frisse aardbeitjes; een gezonde pizza van meloen of poppetjes van kaasblokjes, zoutstengels en druiven. Wij weten zeker dat je hiermee origineel gaat trakteren! 

origineel gezond trakteren school feest

Afscheid nemen van een leerkracht

Aan het eind van het schooljaar wil je de juf of meester van je kind misschien een kleinigheidje geven om hem of haar te bedanken voor alle goede zorgen in het afgelopen schooljaar. Je wil niet komen aanzetten met een door Merci of bonbons. En bent op zoek naar iets origineels. Denk dan eens aan een glazen flesje met een leuke vulling en een persoonlijk kaartje of misschien toch een fotolijstje met een bijpassende vulling. De meesters en juffen zullen hier vast en zeker heel blij van gaan worden! 

inspiratie trakteren afscheid leerkracht school

Je eigen kind(eren) trakteren!

Soms kan het ook leuk zijn om je kind(eren) zomaar eens te trakteren op iets lekkers! Bijvoorbeeld omdat ze zo goed hun best doen op school, of zo goed geholpen hebben met opruimen. Een aanleiding is snel bedacht 😉 Een ijsje gevuld met fruit, wafeltjes dippen in chocolade of een echt kinderchocolade-ijsje. Van deze ideetjes wordt iedereen toch vrolijk?
kind trakteren op iets lekkers

Kijk voor meer traktatie-inspiratie op ons ‘Kids-stuff-bord’ op Pinterest! Maar ook onze andere Pinterestborden staan boordevol leuke inspiratie. Bekijk ze allemaal en volg ons om altijd up-to-date te blijven van onze laatste nieuwe pins!

MEER INFORMATIE