OPVOEDCOACH JOYCE AKSE GEEFT ADVIES! (Video)

Driftbuien in de Supermarkt

Als je kind niet wil eten …

Als afscheid nemen lastig is voor je kindje …

Wie is opvoedcoach Joyce Akse?

Joyce studeerde psychologie aan de Universiteit Maastricht, is Psycholoog NIP en promoveerde in de Pedagogiek aan de Universiteit Utrecht. Ze werkte onder andere als onderzoeker, docent en onderzoeksmanager aan universiteiten in Maastricht, Utrecht en Amsterdam. Sinds enige jaren werkt ze als opvoedcoach in haar eigen praktijk. Ze is bevoegd om opvoedingsondersteuning te geven volgens de methodiek Triple P en organiseert regelmatig officiële OpvoedParty’s. Ook werkt(e) ze mee aan diverse projecten op het gebied van ‘beweging, voeding en opvoeding’, zoals Peuter-Pret en MOVeBaby. Momenteel volgt ze de opleiding tot ‘Happiest Baby Eductor’.

Dit alles combineert Joyce met veel plezier en toewijding met het moederschap van haar drie kinderen: Stan (7 jaar), Elin (5 jaar) en Daan (1 jaar). “Ook ik sta dus nog iedere dag met de voeten in de klei en leer nog dagelijks bij”, aldus Joyce!

We hopen dat dit artikel je geholpen heeft. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Chat met ons! We denken graag met je mee.

MEER INFORMATIE