NIEUW: PINKCLOUD – GRATIS ONLINE PROGRAMMA VOOR IN DE TROPENJAREN!

https://www.cjg043.nl/2019/09/10/een-sneak-preview-van-het-online-programma-pinkcloud/

Nieuw in de Regio 043: PinkCloud – Een gratis online programma voor in de Tropenjaren!

Samen een eerste (of tweede) kindje krijgen is natuurlijk geweldig! Maar heeft ook impact. Je sociale leven verandert, je krijgt te maken met slaapgebrek en soms ook stress van een huilende baby. Dit kan van invloed zijn op je partnerrelatie. Wist je dat stellen met kinderen maar liefst 8x zo vaak ruzie hebben als stellen zonder kinderen? Omdat we weten dat het zorgen voor een jong gezin pittig kan zijn, kunnen ouders met kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar nu gratis het online programma PinkCloud volgen.  Aangeboden door de Maastricht-Heuvelland gemeenten, als steuntje in de rug tijdens de tropenjaren!

Over PinkCloud

PinkCloud is een wetenschappelijk ontwikkeld online programma voor ouders met kinderen van 0 – 4 jaar, dat erop gericht is de samenwerking in de verzorging/ opvoeding van hun kind te vergroten. In het programma komen verschillende thema’s aan bod, zoals:

– hoe ga je om met verschillen tussen partners;
– hoe zorg je voor voldoende ontspanning;
– hoe organiseer je voldoende steun om je heen;
– hoe ga je om met slaapgebrek en feedback;
– hoe maak je op een goede manier ruzie;
– wat verandert er door de komst van de baby, bijvoorbeeld op financieel gebied, maar ook op het gebied van intimiteit en seks?

PinkCloud helpt ouders om over deze thema’s tot een goed gesprek te komen met elkaar. Middels informatie en interactieve oefeningen leer je om beter samen te werken en elkaar beter te begrijpen. Ook krijg je inzicht in hoe je onderlinge spanningen kunt voorkomen. Vanaf het prille begin investeren in het versterken van de partnerrelatie van ouders om daarmee relatieproblemen te voorkomen; dat is de insteek van PinkCloud! En het mooie is dat ouders dit programma in hun eigen tempo, thuis op de bank kunnen volgen, wanneer het hen uitkomt. Een heel laagdrempelig aanbod dus, waarbij je je verhaal niet hoeft te delen met een professional. Al is die mogelijkheid er wel!

Screenshot Menu PinkCloud Online Programma Tropenjaren

Meer weten of aanmelden?

Wil je meer weten over hoe het programma PinkCloud in elkaar steekt? Neem een kijkje op onze Sneak Preview pagina! Ben je al enthousiast na het lezen van bovenstaande informatie en wil je je graag meteen aanmelden? Dat kan op onze speciale aanmeldpagina voor PinkCloud!

MEER INFORMATIE