NIEUW: AANMELDEN VOOR PREVENTIEF AANBOD MONDRIAAN VIA CJG043-WEBSITE

Slapen

Sinds medio 2019 is het voor ouders in de regio 043 mogelijk gemaakt om hun kind via de website van het CJG043 gratis aan te melden voor diverse preventieve cursussen, zoals Rots en Water 6-8 jaar, Rots en Water 8 – 12 jaar, de KIES-Training, Positief Opvoeden volgens TripleP, het online programma PinkCloud en de workshop Opvoeden in Twee Huizen. We zijn trots te vermelden dat we de aanmeldpagina hebben kunnen uitbreiden met preventief aanbod van Mondriaan. Welk aanbod dit precies is, lees je in dit artikel!

Cursussen voor Kinderen

  • Piep zei de Muis; gericht op het begeleiden van kinderen (4.5 – 7 jaar) die (tijdelijk) opgroeien in stressvolle situaties. Bijvoorbeeld vanwege ziekte of depressie in het gezin, een scheiding, veel ruzie, een dierbare die overlijdt of andere situaties die spanningen geven en je leven beïnvloeden.
  • KOPP/KOV Doe-Praatgroep; gericht op het begeleiden van kinderen in de leeftijd van 8 – 12 jaar of 12 – 16 jaar die opgroeien bij een ouder die kampt met psychische problemen en/ of verslavingsproblematiek.
  • KOPP/KOV 16+ Themabijeenkomsten; gericht op het begeleiden van 16+ ers die opgroeien bij een ouder die kampt met psychische problemen en/ of verslavingsproblematiek.

Aanmeldpagina KOPP KOV Kinderen CJG043

Cursussen voor Ouders (en Jeugdprofessionals)

Aanmeldpagina KOPP KOV Ouders

Meer weten of Aanmelden?

Wil je meer weten over de inhoud van de diverse cursussen die door de Maastricht-Heuvelland gemeenten kosteloos worden aangeboden voor kinderen en ouders in de regio 043? Ben je benieuwd wanneer welke cursus start in welke gemeente? Of wil je jezelf of je kind aanmelden? Kijk op www.cjg043.nl/aanmelden.