MEER GRIP OP JE FINANCIËLE SITUATIE? CHECK PASOPJEGELD.NL

Pasopjegeld.nl
Pasopjegeld.nl

Vind jij het soms lastig de eindjes aan elkaar te knopen? Kom je structureel geld tekort? En wil je weten of je zelf nog dingen kunt doen om te besparen? Of dat er nog financiële regelingen zijn waar je gebruik van kunt maken? Kijk dan eens op de website www.pasopjegeld.nl.

Voor wie is Pas op je geld bedoeld?

Pas op je geld is een website voor inwoners van Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen, Vaals en Maastricht. De website biedt online ondersteuning voor mensen met vragen over hun budget.

Wat heeft Pas op je geld mij te bieden?

  • Op de website Pas op je geld kun je (anoniem) een kort formulier invullen om een analyse te laten maken van je financiële situatie. Daarmee krijg je snel inzicht in hoe je er financieel voor staat. Op basis van de gegevens die je invult, wordt een persoonlijke score berekend. Deze geeft aan in hoeverre jij grip hebt op je financiën.
  • Op de website Pas op geld vind je allerlei tips en adviezen over hoe je zelf je financiële situatie kunt verbeteren of op orde kunt brengen.
  • Pas op je geld biedt ook informatie over (vrijwilligers)organisaties uit deze regio die je verder kunnen helpen met vragen over budgetbeheer.
  • Ten slotte vind je op de website van Pas op je geld een overzicht van alle organisaties waar je mee in aanraking kunt komen als het gaat om inkomen, subsidies, geldproblemen of budgetbeheer.

Over Pas op je geld

De website Pasopjegeld is een initiatief van Sociale Zaken Maastricht-Heuvelland. Pas op je geld wil mensen meer grip geven op hun geldzaken, zodat zij schulden kunnen voorkomen of schulden kunnen oplossen. Pas op je geld wil daarnaast ook dat mensen elkaar kunnen vinden via vrijwilligerswerk.

Website Pasopjegeld.nl

MEER INFORMATIE