Mamablogs

Een aantal mama’s uit de regio 043 delen hun opvoedperikelen met CJG043 in grappige en ontroerende blogs. Maak op deze pagina kennis met onze mamabloggers!
Ook interesse om voor ons te bloggen? Laat het ons weten via info@cjg043.nl

Mamablogger Karlijn

Nooit geweten hoe overweldigend de liefde voor je kind kan zijn. Machtig mooi en soms beangstigend groot. Mijn twee fantastische aapjes Ben en Hannah van 5 en 2 hebben mijn leven flink veranderd. Mijn opvoedmotto? Heeft iemand echt een idee wat ie aan het doen is? De ene dag denk je: Ik doe toch echt iets goed. De andere dag denk je: ik bak er werkelijk niks van …

Alle blogs
Mamablogger Evy

In 2019 werd ik voor het eerst moeder en toen ging een nieuwe wereld voor mij open! Voorheen was ik voornamelijk bezig met het ontdekken van de wereld. Op safari in Zuid-Afrika, hiken in Peru, de toerist uithangen in Boedapest en chillen op Bali. Deze avontuurlijke reizen hebben nu plaats gemaakt voor mijn nieuwe liefde die ‘Xavi’ heet! Samen met hem hebben we al diverse reisjes gemaakt. Inmiddels mag ik mezelf een baby buncher noemen, want in 2020 is Xavi’s broertje Bent geboren!

Alle blogs

Ondanks dat ik ze soms in de hoogste boom kan hangen (vooral de oudste dan, ik neem aan dat dat voor die jongste ook ooit gaat gelden…), staan mijn mannen dag en nacht, altijd en overal, met stip op 1. De één noem ik mijn partner, de ander noem ik mijn zoon. Of baby eigenlijk, hij is er nog niet zo lang. Met op een goede 2de en 3de plek in mijn leven een prachtige baan als IVF-arts en de sport.

Alle blogs
Mamablogger Sigrid

Hi, ik ben Sigrid, een werkende getrouwde moeder van 2 puberzoons. Zij blijven liever anoniem, maar dat is zo ongezellig. Ik noem ze The Edge en Bono. Wij wonen met kat en hond in dezelfde stad als ik werk. Eigenlijk kabbelt dat puber-leven best prima, pubers zijn ook net mensen. Het onhandige is dat hun hersenen een mega-groeisprint maken…

Alle blogs

Wie ik ben? Redacteur vat mijn beroepsmatige leven goed samen. Mama en ‘vrouw van’ mijn privé-leven. Ik heb vooral veel mannen in mijn leven. Thuis rennen er twee kleine rond (van 5 en 4) en een grote (van 40-plus). Mijn grootste pedagogische uitdaging? Consequent zijn! Niks zo moeilijk als opvoeden.

Alle blogs

Dat een kind je leven omgooit, dat had ik natuurlijk gehoord. Dat het me zo in het diepe zou gooien, dat had ik niet verwacht. Ik had toen nog de overtuiging dat ik dat wel zou weten. Ik was toch psycholoog, en ik gaf dagelijks mensen tekst, uitleg en tips. Hoe moeilijk kon het zijn, toch? En in het diepe ben ik sindsdien!

Alle blogs