LEUKE DINGEN OM SAMEN MET JE KIND TE DOEN IN DE ZOMERVAKANTIE, ALLEMAAL LOW-BUDGET!

leuke dingen kind zomervakantie low-budget

Zes weken zomervakantie kan best lang zijn. Zeker als jullie niet op vakantie gaan. Hoewel je kind het vast geen probleem zal vinden, is het voor de meeste gezinnen niet echt een optie om elke week naar een pretpark, zwemparadijs of speeltuin te gaan. Toch zul je je kinderen wat activiteiten moeten aanbieden, om te voorkomen dat ze zich gaan vervelen. Hieronder een aantal activiteiten die je samen met je kind kunt doen. Sommigen bij goed weer, anderen bij slecht weer. Maar allemaal low-budget!

Idee 1: Organiseer samen een picknick

Wandelen of fietsen. De meeste kinderen zul je er niet echt een plezier mee doen. Tenzij je het leuk maakt voor je kind, door er een picknick aan te koppelen! Probeer je kind zoveel mogelijk erbij te betrekken. Bespreek je plan al een paar dagen van tevoren, zodat er tijd is voor voorpret!

Lees meer!

Idee 2: Bereid samen een BBQ-feest voor

Natuurlijk kun je op zaterdagmiddag besluiten om die avond te gaan barbecueën en je kind betrekken in de voorbereidingen. Maar wat als je het allemaal net iets groter maakt? Dat het geen ‘gewone’ BBQ wordt, maar een heus ‘BBQ-feest’?

Lees meer!

Idee 3: Ruim op en verkoop op Marktplaats

Helaas zijn we in Nederland niet verzekerd van 6 weken zon tijdens de zomervakantie. Daarom is het goed om ook wat inspiratie te hebben voor op regenachtige zomerdagen. Wat dacht je van een grote ‘opruim-en-verkoop-op-Marktplaats-actie’?

Lees meer!

Chat met CJG043!We hopen dat dit artikel je geholpen heeft. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Chat met ons! We denken graag met je mee.

MEER INFORMATIE