KIES-coaching
Groepscursus

De gevolgen van een scheiding kunnen voor sommige kinderen heel ingrijpend zijn: hun vertrouwde leefwereld, hun veiligheid en hun stabiliteit worden aan het wankelen gebracht. Door de KIES-coaching verbetert de communicatie met de ouders en gaat het kind de scheiding beter begrijpen.

Doelstelling

Tijdens de sessies leren kinderen dat ze niet hoeven te kiezen tussen hun ouders, ze leren dat hun gevoelens nooit raar of gek zijn en ze gaan begrijpen dat de scheiding en mogelijk de ruzies tussen ouders niet hun schuld zijn. Ook leren ze praten over hun gedachten en gevoelens, zowel met hun ouders als met andere belangrijke personen.

Voor wie

Kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar die te maken hebben (gehad) met een echtscheiding en hier problemen door ervaren.

Aanmelden

Aanmelden voor deze training verloopt via de aanmeldpagina voor cursussen op onze website!

Meld je kind aan voor deze cursus

Wanneer

Wanneer er binnenkort een cursus van start gaat, staat deze hieronder vermeld. Wanneer dit niet het geval is, loopt er momenteel geen cursus of zijn er nog geen startdata bij ons bekend. Je kunt je toch alvast aanmelden en dan ontvang je bericht zodra nieuwe startdata bekend zijn.

Organisatie

Link

Kosten

Gratis