INSPIRATIE VOOR EEN GEZELLIGE PAASSFEER IN HUIS

inspiratie gezellige paassfeer huis

Het zonnetje begint steeds vaker te schijnen en het is ’s avonds weer langer licht buiten. De lente komt eraan! En bij de lente horen de heerlijke paasdagen. Een mooi moment om het zonnetje ook in huis te halen met de vrolijke zachte paaskleurtjes. Natuurlijk mag ook een fris bloemetje daarbij niet missen! Om alvast in de stemming te komen, delen wij in dit artikel onze favoriete ideeën met jullie. Tafel inspiratie, bloemstukken en nog veel meer dat past bij de lente…

Everybody loves flowers

Tulpen en narcissen mogen natuurlijk niet ontbreken in het voorjaar, maar een bloemstuk met mos en pasteltinten is weer eens iets heel anders en minstens net zo mooi! Kun je niet kiezen? probeer ze allemaal!

inspiratie bloemen lente Pasen

Creatief met eieren

Eieren zoeken in de tuin, een kleur geven en opeten… we kennen het allemaal! Maar wat kun je nog meer doen met eieren? Dit! Geef de eitjes eens oortjes gemaakt van ijzerdraad, versier ze met een hoedje, maak er een vogelnestje van en hang ze aan een paastak of maak je dochters blij met een heuse ‘unicorn egg’! Gegarandeerd een groot succes.

inspiratie creatief eieren Pasen

Aan tafel!     

De eettafel is vaak een centraal punt in de woonkamer of keuken. Maak er deze Pasen een echte eyecatcher van door de tafel ook in lente-sferen te brengen. Extra feestelijk als je met z’n allen aan het ontbijten, lunchen of dineren bent! Deze vrolijke plaatjes helpen je hopelijk op weg!

inspiratie tafel kleden Pasen

Meer inspiratie? Bekijk ons Paasbord op Pinterest en volg ons op Instagram!

Fijne paasdagen gewenst!

MEER INFORMATIE