HANDIGE OPLOSSINGEN IN HUIS DIE JE LEVEN IN EEN KLAP EEN STUK MAKKELIJKER MAKEN!

handige oplossingen huis makkelijker leven

Als moeder kom je vast vaak tijd te kort! De kinderen, je baan, je partner en je sociale leven… Dan kan het bijhouden van het huishouden er makkelijk een beetje bij inschieten. Natuurlijk mag er in huis geleefd en gespeeld worden. Maar iets van systeem, zodat het er toch allemaal een beetje opgeruimd uitziet, kan toch wel fijn zijn! Het geeft rust in je hoofd, maar kan ook een hoop tijd schelen. Daarom dit artikeltje met handige ‘hacks’ voor in huis!

Opbergen

Met weinig moeite en middelen meer plaats creëren? Kijk dan eens naar onderstaande afbeeldingen!  Zo makkelijk kan het zijn… Een kastje met een aantal manden voor de was. Direct handig gesorteerd naar kleur en mooi weggewerkt, uit het zicht! Of wat dacht je van dit systeem om de kleren van de kids aan op te hangen? Nog mooier dan in de winkel 😉 Je tasjes in een bakje aan de binnenkant van de deur. En de producten in de koelkast mooi geordend in bakjes. Maakt het schoonhouden van de koelkast direct ook een stuk makkelijker! Even in de vaatwasser en klaar!

handige oplossingen opbergruimte creëren

Mommy-stuff

Herkenbaar? Je make-up tafel of la ligt vol met van alles en nog wat. Waar is dat oogpotloodje? En die fijne borstel… Ben je ook het overzicht kwijt met al die potjes, tubes, bakjes en kwastjes? Wij vonden een aantal originele opbergmogelijkheden, die er ook nog leuk uitzien!

handige oplossingen make-up tafel

Food

Maar ook in de keuken kan het allemaal een stuk makkelijker! Wist jij dit? Dat je de pollepel op deze manier kunt insteken, zodat niet je hele aanrecht vol ligt met saus? Alle kip op een stokje! Hoe handig is dit? Het voorbereiden van de zomerbarbecue gaat op deze manier een stukje sneller. Ook de aardbeien zijn nog nooit zo snel schoongemaakt: neem een rietje, steek deze door de aardbei en smullen maar! En alle ouders van knoeiende-ijsjes-fans opgelet: met een simpel papieren cupcake houdertje, maak je een einde aan plakhanden en vlekken in de kleren!

handige oplossingen keuken koken

Meer inspiratie?

Op zoek naar meer handige ‘life hacks’? Kijk eens op ons Pinterestbord ‘Lifestyle voor mama’s’. En volg ons op Pinterest voor meer handige tips, interessante artikelen of inspirerende quotes.

MEER INFORMATIE