Laden Activiteiten
Dit event is voorbij.

Gebruikt jouw kind alcohol of drugs? Is er sprake van afhankelijkheid/verslaving bij jouw kind en wil je graag weten hoe andere ouders hiermee omgaan? Of wil je graag jouw ervaringen delen met andere ouders? Mogelijk is de zelfhulpgroep ‘Ouders van kinderen met alcohol of drugsgebruik’ dan iets voor jou!

Deze zelfhulpgroep is een lotgenotengroep van ouders met middelengebruikende en/of verslaafde kinderen. Aan deze doorlopende open groep (bij plaats in de groep kun je altijd instromen) kun je zowel als ouderpaar als individueel deelnemen.

In gesprek met de groep deel je ervaringen met andere ouderparen van middelengebruikende kinderen. Ook kun je steun vinden bij elkaar zodat gezonde aspecten van het gewone leven weer opgepakt kunnen worden c.q. intact blijven.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten van de zelfhulpgroep vinden iedere 1e dinsdag van de maand plaats, van 19.30 uur – 22.00 uur, op onze locatie op de John F. Kennedylaan 305 in Heerlen en worden ondersteund door een hulpverlener van Mondriaan.

Aanmelden

Denk je dat deze zelfhulpgroep iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op met:

  • J. Hartman, maatschappelijk werkster Mondriaan T: 088 506 7700
  • M. Slechtweg, gespreks/groepsleidster van de zelfhulpgroep T: 046 437 6523

Tijdens de eerste (instroom)bijeenkomst kun je kennis maken met de zelfhulpgroep en krijg je meer informatie over wat je kunt verwachten van de vervolgbijeenkomsten. Om deel te nemen aan deze groep is het niet noodzakelijk dat jouw kind in zorg is bij Mondriaan of bij een andere GGZ instelling. Iedere ouder van kinderen met middelengebruik of verslavingsproblematiek kan instromen. Aanmelden voor de groep is verplicht.