Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Laden Activiteiten

Bijna iedere avond is het prijs: je zoon wil niet naar bed. Het naar bed brengen op zich duurt al behoorlijk lang en gaat met enige strijd gepaard. En als hij er dan eindelijk in ligt, begint hij je te roepen. Hij moet nog even naar de wc, hij wil nog wat drinken, zijn knuffel is uit bed gevallen en ga zo maar door… Of: Je dochter wordt ’s nachts vaker wakker. Ze begint te huilen en lijkt ontroostbaar. Ze wil dan het liefst dat je bij haar blijft of dat ze bij jou in bed mag. Voor een keertje vind je dat niet erg, maar nu het steeds vaker lijkt te gebeuren, merk je dat jij ook steeds minder/slechter gaat slapen. Het slaapgebrek begint je op te breken… Of: Je zoon wordt ’s ochtends al voor dag en dauw wakker en is dan ook echt klaarwakker. Wat je ook probeert, terug naar bed gaan zit er dan niet meer in…

Deze situaties zorgen er niet alleen voor dat je kind overdag moe is, maar dat jij, je partner en/of andere gezinsleden waarschijnlijk ook te weinig slaap krijgen. Dat slaapgebrek eist na een tijdje zijn tol: je gaat je er o.a. slechter van concentreren, je kunt je aandacht minder goed volhouden en je wordt sneller boos. Bij je kind merk je dat hij hangerig of huilerig is, meer zeurt of juist erg druk is.

Slaapproblemen komen regelmatig bij kinderen voor. Dat kan variëren van niet naar bed willen, moeilijk in slaap kunnen vallen, ’s nachts vaak wakker worden tot ’s ochtends heel vroeg uit bed komen. Gelukkig kun je hier als ouder wat aan doen, zodat jullie allemaal weer lekker kunnen slapen.

Doelstelling

Tijdens de workshop ‘Slaap Kindje Slaap’ legt dr. Joyce Akse (opvoedcoach & psycholoog) uit welke oorzaken ten grondslag liggen aan slaapproblemen bij kinderen en wat jij als ouder kunt doen om jouw kind beter te laten slapen. Ze geeft je veel waardevolle informatie én praktische adviezen, waar je thuis direct mee aan de slag kunt. Na deze workshop weet je dan ook hoe je ervoor zorgt dat je kind beter gaat slapen, keert ’s nachts de rust bij jou in huis terug en zul je merken dat deze rust een positieve uitwerking heeft op het functioneren van je hele gezin.

Voor wie?

Geschikt voor ouders, grootouders, professionals en opvoeders van kinderen tussen 1-12 jaar.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden of stuur een e-mail met jouw gegevens naar eijsden@heuvellandbilbiotheken.nl of info@aksecoaching.nl. Enkele werkdagen na je aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging met aanvullende informatie.