Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Laden Activiteiten
Dit event is voorbij.

Je kent het wel: je merkt aan je dochtertje van 14 maanden dat ze je iets probeert duidelijk te maken door te kijken en te wijzen, maar je begrijpt maar niet wat ze bedoelt. Of: je zoon van 2 speelt het liefst de hele dag met zijn auto’s. Als hij daarmee moet stoppen volgt er een heftige driftbui. Wanneer je het hem dan probeert uit te leggen, gaat hij huilen en is hij ontroostbaar.

Doelstelling

Iedereen kent wel een situatie, waarin je kind jou iets wil vertellen en jij hem niet begrijpt. Dat kan behoorlijk frustrerend zijn, zowel voor jou als voor je kind. In de workshop ‘Hoe zeg je dat?’ leer je hoe je op een andere manier kunt communiceren met je jonge kind (0-4 jaar). Je leert wat je wel en niet van hem mag verwachten qua gedrag, spraak en taal. Je leert hoe jullie elkaar beter kunnen begrijpen, hoe je frustraties kunt voorkomen én hoe je jouw kind kunt helpen op het gebied van communicatie.

Tijdens deze workshop geven Joyce Akse (opvoedcoach & psycholoog) en Esther Sluijsmans (babycoach & babygebarendocente) informatie over communicatie en over de sociaal-emotionele ontwikkeling. Wanneer je met deze informatie thuis aan de slag gaat, merk je dat een kind jou beter begrijpt en andersom. Je weet beter op welke wijze je met specifiek gedrag kunt omgaan. Dit leidt tot een effectievere communicatie. Hierdoor kun je (nog) meer genieten van je kind.

Voor wie?

Deze workshop is speciaal bedoeld voor ouders (en grootouders) met kinderen van 0-4 jaar en voor professionals werkzaam met jonge kinderen.

Aanmelden

Deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden. Dit kan via info@heuvellandbibliotheken.nlwww.aksecoaching.nl of via www.babycoaching-esther.nl.