Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Activiteiten
Dit event is voorbij.

Hét Gesprek is een project opgezet door Sarai Erkens (24), met ondersteuning van CODE043. Ze wil in de stad een laagdrempelig aanbod aanbieden als het gaat over positieve sekseducatie. Veel van de beschikbare sekseducatie is namelijk nog erg preventiegericht en gaat over NIET zwanger worden, GEEN soa’s krijgen en NIET in de handen van loverboys vallen.

Vaak is gebleken dat educatie en gesprekken over de POSITIEVE aspecten van seks een zeer positieve invloed hebben op de seksuele gezondheid en seksuele ontwikkeling van jongeren en kinderen. Vanuit de behoefte om hierbinnen iets te ontwikkelen heeft zij voor jongeren een les ontwikkeld over seks met jezelf (masturbatie). Deze wordt aangeboden aan bijvoorbeeld (jongeren)buurthuizen en op middelbare scholen.

Dé workshop!!
Normaalgesproken zijn de workshops voor jongeren. Máár op 14 oktober organiseert Sarai een bijeenkomst speciaal voor geïnteresseerde ouders, verzorgers, docenten en andere volwassenen die met jongeren werken. De workshop zal gaan over hoe je met jongeren en kinderen het gesprek over seksualiteit kan openen. En hoe je ze niet alleen behoed voor gevaren maar ze ook leert over de fijne en mooie kanten van seksualiteit. Deze workshop zal de vorm hebben van een begeleid maar open gesprek afgewisseld met wat leuke activiteiten en het krijgen van verschillende basisinformatie.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor geïnteresseerde ouders, verzorgers, docenten en andere volwassenen die met jongeren werken.

Kosten

€ 2,50 p.p. (Gelieve contant af te rekenen op de avond zelf)

Aanmelden

Stuur een mail naar sarai.erkens@gmail.com of bel 06-29202264

Go to Top