Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Laden Activiteiten

Baby’s communiceren door middel van huilen. Dat is heel normaal; sterker nog, het is van levensbelang! Dat is hún manier om aan te geven dat er iets aan de hand is, bijv. dat ze honger hebben, dat ze pijn hebben of dat ze gewoon graag bij je willen zijn. Maar huilen is niet het enige communicatiemiddel van baby’s. Ze kunnen je nog meer ‘vertellen’.

Doelstelling

Tijdens de workshop leer je o.a. waarom baby’s huilen én wat je er als ouder op een liefdevolle manier aan kunt doen. Je leert de 5 baby-vriendelijke handelingen uit de ‘Happiest Baby Methode’. Verder wordt informatie afgewisseld met video’s en ga je actief aan de slag met deze stappen, zodat je die na de workshop meteen thuis kunt toepassen.

Voor wie?

Deze workshop is speciaal bedoeld voor aanstaande en kersverse vaders en moeders. Ook andere opvoeders of professionals met interesse in deze aanpak zijn van harte welkom.

Kosten

€19,50 p.p. Indien je je partner meeneemt, dan betalen jullie samen €32,00. Tijdens deze workshop mag je een mooie XXL-doek uitzoeken. Die krijg je geheel cadeau!

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.