Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Activiteiten
Dit event is voorbij.

Kunnen jouw kinderen ook wel een uitlaatklep gebruiken na een dag hard leren? Kinderen in basisschoolleeftijd mogen binnen de corona-maatregelen in groepsverband sporten in de buitenlucht. Daarom organiseert Maastricht Sport vanaf 25 januari t/m 25 februari wekelijks leuke beweegactiviteiten op verschillende locaties in de stad. Onder begeleiding van de beweegprofessionals van Maastricht Sport kunnen de kinderen veilig bewegen, sporten en spelen. We gaan met van alles aan de slag: van basketbal en voetbal tot leuke tikspellen en trefbal. De kids bepalen!

Voor wie

Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

Waar

Sportveldje Limmel, Basisschool de Geluksvogel (Abdissenweg)

Aanmelden

Vooraf aanmelden is niet nodig. Kom jij meedoen? Neem jouw vriendjes, vriendinnetjes en straatgenootjes vooral gezellig mee!

Let op: tijdens deze activiteiten houden wij de corona-richtlijnen van het RIVM in acht en zorgen wij voor voldoende spreiding op basis van het aantal deelnemers. De kinderen hoeven tijdens de activiteit geen afstand tot elkaar te houden. Wel vragen wij ouders om hun kinderen uit te leggen dat zij wél 1,5 meter afstand dienen te houden tot de begeleider. Ook vragen wij ouders om bij het brengen en halen afstand tot elkaar te houden en kinderen indien mogelijk zoveel mogelijk zélf naar de activiteit te laten komen.

Go to Top