Laden Activiteiten

Deze bijeenkomst is een vervolg op de ouderbijeenkomst over scheiden.

Met meer ruimte voor interactie gaan we nu zichtbaar maken waar je kinderen bij kan helpen. Elk kind heeft zijn eigen verhaal. Ook elke ouder en elke relatie heeft een eigen verhaal. En wat is er dan nodig? Daar kun je vooral ideeën over krijgen als je meer bewust bent/kennis hebt en dit kan koppelen aan je eigen situatie. Gaat dat over opvoeden? Wat heel lastig kan zijn voor een ouder. Of gaat het tussen ouders lastig, omdat er in het heden en/of verleden onveiligheid heeft gespeeld? Of heeft één van de ouders persoonlijke problemen? We gaan het hebben over wat in alle situaties belangrijk is en daar hoort praktische informatie bij.

We zullen peilen wat ouders zien in hun situatie en er is ruimte voor interactie via de chat. Ook zal er voldoende informatie zijn om mee verder te kunnen in uw situatie.

Voor wie

De bijeenkomst is in de eerste plaats voor ouders bedoeld, maar ook voor alle andere geïnteresseerden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via ouderbijeenkomsten.nl.

Handig om te weten:

  • Er wordt bij inschrijving gevraagd naar je naam, gebruik een fictieve naam, of alleen een letter als je anoniem wilt blijven. Vermeld bij voorkeur niet je achternaam.
  • Alleen via de chatfunctie is er contact. Dus je bent niet in beeld via een camera of te horen via een microfoon.
  • Er wordt niet gevraagd om iets te vertellen over jouw persoonlijke situatie.
  • De tool die gebruikt wordt is volgens de privacyrichtlijnen, dus jouw persoonlijke gegevens blijven beschermd en zijn niet naar u te herleiden.
  • Jouw gegevens blijven niet bewaard en worden alleen gebruikt voor aanmelding en het digitaal versturen van een vragenlijst.

Mocht je vragen hebben dan kun je bellen met 06 – 22 34 41 44 of mailen naar info@ouderbijeenkomsten.nl.

Ga naar de bovenkant