Laden Activiteiten

Wist je dat bijna alle ouders wel eens tegen lastige situaties in de opvoeding aanlopen? En dat ze er kleine of grote vragen over hebben? Deze voorbeelden komen je wellicht bekend voor:

  • Ondanks duidelijke afspraken helpt je zoon maar niet mee in het huishouden. Zo moeilijk is het toch niet om even de afwasmachine leeg te ruimen of je kamer op te ruimen… Waarom doet hij dat niet gewoon? 
  • Je dochter is niet weg te slaan van haar telefoon. Dat gaat soms tot ’s avonds laat door. Het liefst neemt ze ‘m nog mee naar bed om daar verder te appen. Als je er wat van zegt, dan krijg je een grote mond… 
  • Het is alsof je zoon je niet meer ziet staan. Hij wil alleen nog maar met vrienden afspreken. Thuis is hij alleen nog maar om te eten en te slapen. Het is hier toch geen hotel… 

Dit zijn allemaal herkenbare voorbeelden van lastige opvoedsituaties met pubers & tieners (10-16 jaar), die jij als ouder echt vervelend vindt of waar je je zorgen over maakt. Uiteraard is het thuis niet alleen maar kommer en kwel en zijn er ook nog momenten of situaties die goed gaan en fijn zijn. Toch merk je dat dit soort lastige momenten steeds meer een uitdaging worden. Je wil graag weten hoe je met die lastige situaties kunt omgaan en hoe je ze anders kunt aanpakken.

Verder merk je dat je tiener steeds meer met leeftijdsgenoten omgaat en minder aanneemt van wat jij en je partner zeggen. Hij/zij wil graag meer vrijheid, maar jij twijfelt eraan of je kind daar al klaar voor is. Je zou graag informatie en tips willen over hoe je een goede balans kunt vinden tussen vrijheid geven, afspraken maken en grenzen aangeven.

Doelstelling

Tijdens deze OpvoedParty ga je aan de slag met diverse opvoedthema’s, zoals ‘grensoverschrijdend & uitdagend gedrag’, ‘communicatie met je kind’ en ‘zelfbeeld & zelfvertrouwen’. Na afloop ga je met antwoorden, inspiratie én frisse moed naar huis, zodat je het thuis positiever kunt aanpakken en de sfeer in huis gezelliger wordt.

Voor wie?

Voor ouders van kinderen van 10 t/m 16 jaar.

Kosten

Deelname kost €15,00 p.p. Wanneer je je aanmeldt vóór 28 december ’19, ontvang €5,00 korting. Je betaalt dan geen €15,00, maar slechts €10,00.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden of stuur een mailtje naar info@aksecoaching.nl met je naam en het aantal personen dat je wilt aanmelden.