Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Activiteiten
Dit event is voorbij.

Vroeger… Wat is vroeger? Is dat een paar uur geleden? Of gisteren? Bij ons in het Natuurhistorisch Museum Maastricht gaan we bijna 70 miljoen jaar terug in tijd. Dat is super lang! Vroeger was hier in Maastricht een zee! In die zee zwommen allerlei dieren zoals de Mosasaurus. Die Mosasaurus hebben ze weer ontdekt als fossiel in de mergelstenen van Maastricht.

Wil jij zelf ook coole fossielen vinden in de mergelstenen van Maastricht? Kom dan 3 oktober naar het Natuurhistorisch Museum voor een toffe Mergelworkshop. Alle fossielen die jij ontdekt mag je mee naar huis nemen!

Ouders kunnen niet mee tijdens de activiteit. Bij de ingang is het centrale verzamelpunt. Wij begeleiden de kinderen naar de activiteit en zorgen dat zij na afloop bij de uitgang staan, aan de Heksenstraat. Natuurlijk ben je welkom om tijdens de activiteit het museum te bezoeken met een geldig entree bewijs. Deze kan je reserveren. Zie hier de voorwaarden:

Voor wie

Voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Geschikt voor Nederlands- en Engelstaligen.

Aanmelden

Reserveren is verplicht. Doe dit door een mail te sturen naar museum@maastricht.nl. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

Go to Top