Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Laden Activiteiten

Ben je in verwachting of heb je net een kindje gekregen? Volg dan samen met je partner een cursus Dunstan Babytaal. Leer de vijf geluiden herkennen die alle pasgeboren baby’s maken en krijg tips over wat je kan doen om je baby te helpen bij een vastzittend boertje of darmkrampjes. Dan weet je precies hoe je kunt handelen als je kindje begint te huilen. Dat geeft rust en zelfvertrouwen. Dat is een fijne start samen!

Doelstelling

Je baby verstaan vanaf de eerste dag, dat kan volgens de Dunstan Babytaal methode. Dunstan Babytaal leert je om precies te begrijpen wat je baby jou vertelt. Als ouder zal je in staat zijn om de geluiden en huiltjes van je baby juist te interpreteren en snel- en effectief op zijn of haar behoeften in te gaan. Iedere pasgeboren baby communiceert vanaf de geboorte tot drie maanden oud met vijf hele specifieke geluiden die ieder een heel eigen specifieke betekenis hebben. Deze geluiden zijn gebaseerd op basisreflexen. Begrijp wat je kindje je vertelt met als resultaat; Je kindje huilt minder, drinkt beter en slaapt beter en… jullie dus ook!!

Voor wie?

Dunstan Babytaal is bedoeld voor aanstaande ouders en jonge ouders met pasgeborenen tot ongeveer 3 maanden oud. De Dunstan methode gaat uit van lichaamsreflexen die na deze leeftijd niet meer van vanzelfsprekend zijn. Bij te vroeg geboren kinderen, kan het zijn dat de reflexen langer aanhouden. Wij adviseren ouders met een baby de cursus te doen voordat de baby 6 weken is.

Kosten

De kosten zijn € 10,- per persoon, met partner € 15,- (inclusief koffie/thee).

Aanmelden

Aanmelden uiterlijk 1 week vooraf via e-mail: cursus@geboortezorglimburg.nl.