Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Activiteiten

Luister naar het verhaal van een spin die bezig is een mooi, groot web te weven. Hij heeft het hier zo druk mee dat hij zich niet van zijn werk laat houden door de andere dieren die graag iets met hem willen gaan doen. Kom woensdag 11 november samen met je papa, mama, oma of opa luisteren en kijken naar het verhaaltje van ‘de spin die het veel te druk had’.

Luisteren spreekt voor zich bij voorlezen, maar kijken….??? Ja dat kan, want deze voorleesworkshop wordt ondersteund met gebaren. Waarom lezen ondersteunen met gebaren? Gebaren maken verhaaltjes en liedjes nog leuker voor jonge kinderen. Kinderen horen niet alleen taal maar kunnen ook iets zien en dat maakt het verhaal nog spannender, levendiger en grappiger.

Daarnaast kunnen gebaren een positieve bijdrage leveren aan de spraak-taalontwikkeling van een peuter. Hierover vertelt Esther Sluijsmans, logopediste en babycoach van Babycoaching Esther, tijdens deze speciale voorleesworkshop meer over.

Voor wie?

Voor kinderen van 2 en 3 jaar en hun ouders/verzorgers.

Aanmelden

Er kunnen zich maximaal 9 peuters tussen 2 tot 3 jaar aanmelden, dus wees er snel bij. Aanmelden kan via info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v. gebaren-voorleesworkshop Berg en Terblijt. Of bel naar 043 – 601 20 63.

Go to Top