Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Laden Activiteiten
Dit event is voorbij.

Lekker samen met je peuter spelenderwijs sporten in de buitenlucht ofwel in de binnenspeeltuin Maastricht. We hebben Fun Valley Maastricht bereid gevonden om gebruik te mogen maken van hun avontuurlijk park en binnenspeeltuin.

Tijdens de lessen ga je samen met je peuter allerlei oefeningen doen. Springen, rennen, rollen, klimmen, kruipen, balspellen en/of oefeningen met hoepels komen allemaal voorbij tijdens een les. Zowel de peuters als de ouders/verzorgers kunnen zich helemaal uitleven! Bij koud weer gymen we lekker warm in de gezellige binnenspeeltuin.

Doelstelling

Spelenderwijs werken we aan de motorische ontwikkeling van je peuter, waarbij plezier maken altijd voorop staat. Het feit dat we buiten sporten brengt vele voordelen met zich mee. Zo versterkt sporten in de buitenlucht het immuunsysteem en word je minder snel ziek. Een ander voordeel is de aanwezigheid van de zon. De zon is namelijk de belangrijkste bron van vitamine D.

Voor wie?

Voor peuters tussen de 2 en 4 jaar oud tesamen met hun ouder/verzorger.

Wanneer?

4, 11, 18 december 2019 / 8, 15, 22, 29 januari 2020 / 5 februari 2020

Kosten

76,- euro per cursus voor 1 peuter en 1 ouder/verzorger. Een cursus bestaat uit 8 lessen van 50 minuten.

Aanmelden

Wil je graag meedoen? Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier uit te printen, in te vullen en aan ons terug te sturen naar: sjieksportique@gmail.com. Graag ontvangen we het originele ingevulde formulier op de eerste lesdag van je. Voor meer informatie kun je mailen naar sjieksportique@gmail.com of bellen naar 06 11 46 28 62.