Laden Activiteiten

Baby’s houden van lichamelijk contact met de ouder. Het is een natuurlijke en fijne manier om samen een band op te bouwen en deze intensiever te maken. Kennis van masseren en de ontwikkeling van je kind zijn de basis principes van deze cursus. Bij een massage gaat het in eerste instantie om aanraking en contact, om de band tussen ouder en kind nog intensiever te maken. Een goede babymassage is ook nog eens heel ontspannen voor de baby, moeder en/of vader.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Doelstelling

Je leert vanuit je eigen ontspannen gevoel jouw kind met aandacht aan te raken. Naast de Shantala babymassage zelf en veel praktische tips staat bij elke bijeenkomst een thema centraal, bijvoorbeeld til en draagtechnieken, huilen en slaap gedrag. In iedere les is er ruimte om vragen te behandelen en is er tijd voor jouw specifieke behoefte. Eigenlijk zou iedereen dus de cursus Shantala babymassage moeten volgen!

Voor wie

Voor ouders en verzorgers van baby’s van 1,5 tot 9 maanden.

Wanneer

14, 21, 28 februari / 6 maart 2020

Aanmelden

Schrijf je in via de website. Wanneer je je met 2 personen aanmeldt ontvang je ook 10% korting. Voor vragen over de cursus ‘Shantala babymassage’ kun je bellen naar 043 – 369 06 80 of mailen naar trainingenvoorouderenkind@envida.nl.