Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Activiteiten
Dit event is voorbij.

Hollen, springen, klauteren, de meeste peuters doen niets liever. Ouders willen hun kinderen daar graag de ruimte voor geven. De cursus ‘Peutergym’ is daar heel geschikt voor. In de gymzaal is genoeg ruimte om te spelen met ballen, te klimmen, rollen en samen te spelen. Dat is precies wat peuters en kleuters graag doen. Al spelend oefenen peuters de hele dag hun lijf: beweging en spelen zijn voor hen vaak hetzelfde. Ze vinden het leuk en hebben er plezier in om steeds opnieuw iets te herhalen dat ze pas geleerd hebben. Gymnastiek stimuleert kinderen om op een veilige, leuke manier nieuwe ervaringen op te doen en plezier te krijgen in bewegen.

De cursus bestaat uit 5 of 10 gymlessen van 1 uur. Hierbij worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd en wordt er gezorgd voor een veilig en verantwoord bezoek aan de cursus.

Doelstelling

Gymnastiek stimuleert kinderen om op een veilige, leuke manier nieuwe ervaringen op te doen en plezier te krijgen in bewegen.

Voor wie

Peuters tussen 2 en 4 jaar kunnen met hun ouder/verzorger deelnemen aan de ‘Peutergym’.

Wanneer

19, 26 september / 3, 10, 17 oktober 2020

Aanmelden

Voor meer informatie en vragen over de cursus ‘Peutergym’ kun je bellen naar 088 – 880 50 73 of mailen naar cursussen@ggdzl.nl.

 

Go to Top