Laden Activiteiten
  • Dit event is voorbij.

Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek, net zoals ze van nature de mogelijkheid hebben om te leren lopen. Behalve schootspelletjes wordt er op muziek gestapt en gedanst, op muziekinstrumenten gespeeld en zijn er korte relaxmomenten waarin lekker geluisterd wordt. Er worden bekende en onbekende liedjes gezongen, die worden gebundeld in een boekje. Op die manier kan iedereen ook thuis lekker aan de slag.

Doelstelling

Het stimuleren van de muzikale ontwikkeling ondersteunt allerlei facetten van de totale ontwikkeling! Het allerbelangrijkste is natuurlijk om samen plezier te hebben, maar al spelend en ontdekkend worden alle ontwikkelingsgebieden gestimuleerd; zoals de taalontwikkeling, de motorische ontwikkeling en de sociaal/emotionele ontwikkeling.

Voor wie

Muziek op Schoot voor baby’s is bedoeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Ieder baby komt samen met een volwassene. Dit kan een mama, papa, oma, opa of oppas zijn. De volwassene doet gedurende de les actief mee, maar hoeft zelf geen muzikale vaardigheden te hebben.

Wanneer?

13, 20 en 27 september / 4, 11 en 25 oktober / 1 en 8 november van 11:00 tot 11:45

Aanmelden

Inschrijven via de website: www.charlottethissenmuziekeducatie.com. Voor vragen over de cursus kun je e-mailen naar: charlottethissen@hotmail.com.