Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Laden Activiteiten

Tijdens de 7 gezellige bijeenkomsten van 2 uur leer je hoe je je volledige aandacht kunt geven aan je zwangerschap, je baby en jezelf. Verschillende  ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de zwangerschap en bevalling. Hele duidelijke en praktische technieken die je kunt toepassen om te genieten van je zwangerschap en voor een zo soepel en ontspannen mogelijk verloop van de geboorte zonder angsten. We doen samen fijne oefeningen zodat je heerlijk kunt ontspannen en contact kunt maken met je kindje in je buik. Dit allemaal wordt op een “down to earth” uitgelegd en is absoluut niet zweverig.

Doelstelling

Zonder dat het veel tijd en inspanning vraagt leer je tijdens de zwangerschap, bevalling en straks als (weer) mama eenvoudig te onthaasten, ontspanning te vinden, minder te piekeren en makkelijker los te laten.

Voor wie

Zwangeren die graag de zwangerschap, bevalling en de periode na de geboorte bewust willen ervaren. Vanaf de 12e week van de zwangerschap kun je beginnen met de cursus Mindful zwanger & bevallen.

Wanneer

27 augustus / 3, 10, 17, 24 september / 1, 8 oktober 2019

Aanmelden

Schrijf je in via de website. Leden van Envida krijgen 10% korting. Voor vragen over de cursus ‘Cursus Mindful zwanger & bevallen’ kun je bellen naar 043 – 369 06 80.