Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Activiteiten
Dit event is voorbij.

Code Jongeren Support is een nieuw project bij CODE043. Elke donderdagavond is er een workshop. Iedere workshop heeft een ander thema waardoor je jezelf ontwikkelt of waardoor je aan de slag kunt met jouw droomproject. Droomprojecten ontstaan door liefde, samenwerking, maar ook door geld. Je kunt daarom meedoen met de wedstrijd en een prijzenpot van €15.000,-. Wil je kans maken op veel geld voor jouw droomproject? Doe dan mee aan meerdere workshops. Je leert er namelijk je passie om te zetten in doelen, jezelf te presenteren, en om te pitchen. Maar er is ook aandacht voor het mentale gedeelte van organiseren. Hoe ga je bijvoorbeeld om met alle druk?

Tijdens de workshops wordt je begeleidt door onze coaches, die je helpen met het uitwerken van jouw project. Ze geven je ondersteuning en advies. Zo bouw je tijdens de workshops stap voor stap aan je plan. Uiteindelijk mag je je droomproject, samen met andere deelnemers van de wedstrijd, presenteren aan een jury. Wordt de jury enthousiast van jouw project? Dan krijg je geld om aan de slag te gaan en je droomproject verder op te zetten. Ondertussen blijven we jouw plan ondersteunen en volg je workshops zoals een projectplan schrijven, een begroting maken, teams aansturen en is er aandacht voor extra fondsenwerving.

Bekijk hier de CODE 043 kalender met alle workshops!

Doelstelling

Leer jezelf beter kennen en van je dromen een realiteit te maken. Je krijgt vaardigheden aangeboden die je bijvoorbeeld niet meekrijgt vanuit je studie, school of bijbaantje.

Voor wie

De workshops zijn bedoeld voor iedereen tot en met 25 jaar.

Aanmelden

Je kunt ervoor kiezen om losse workshops te volgen. Wil je echter kans maken op de prijzenpot van €15.000,-? Doe dan mee met de wedstrijd door meerdere workshops te volgen. Tijdens deze workshops werk je namelijk aan je project skills en leer je o.a. te pitchen. Wil je graag deelnemen aan de wedstrijd en heb je hierover vragen? Stuur coach Winnie een e-mail en zij beantwoord graag al je vragen: winnie@code043.nl.

Ga naar de bovenkant