Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Laden Activiteiten
Dit event is voorbij.

Auti-Treff is is een echt ouderinitiatief: door ouders, voor ouders! Ouders/naasten van mensen met autisme kunnen een luisterend oor bij elkaar vinden of mogelijk antwoord geven/krijgen op elkaars vragen. Ouders/naasten bepalen ook zelf welke gespreksthema’s er aan de orde moeten komen. Auti-Treff wordt iedere derde donderdag van de maand gehouden van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Uiteraard zijn mensen met autisme ook van harte welkom. Echter, het luisteren naar de ervaringen van bijvoorbeeld ouders met een zoon of dochter met autisme kan confronterend en extra belastend zijn. Een lotgenotengroep specifiek voor mensen met autisme kan dan beter passen dan deelname aan Auti-Treff.

Ouders/naasten van mensen met autisme of mensen met autisme hoeven zich niet vooraf aan te melden. Ook andere belangstellenden zoals professionele zorgverleners die meer willen weten over autisme en wat mensen met autisme en hun naasten belangrijk vinden, zijn welkom. Wij vragen hen om zich vooraf wél aan te melden via autitreff@gmail.com of door te bellen naar 045 – 542 77 42.