EVEN VOORSTELLEN… MAMA-BLOGGER RENÉE!

mamablogger renee stelt zich voor

Wie ik ben? Redacteur vat mijn beroepsmatige leven goed samen. Mama en ‘vrouw van’ mijn privé-leven. Ik heb vooral veel mannen in mijn leven. Thuis rennen er twee kleine rond (van 4,5 en 3) en een grote (van 40-plus).

Ik geniet naast die mannen van de rest van mijn familie, van een stevige lange wandeling door het Limburgse heuvellandschap, een rondje rennen, uiteten met mijn husband, een avondje Netflixen op de bank onder een dekentje voor de open haard. En ik verkies de winter boven de zomer. Net zoals ik meer van Noorwegen houd dan van Turkije. Denk ik toch. Want ik ben nog nooit in Noorwegen geweest. Maar het staat wel op mijn verlanglijstje 😉 Net zoals verschrikkelijk veel andere dingen *zucht*.

Bloggen voor het CJG043? Ja leuk! Spannend. Want bloggen is voor mij iets nieuws. En ik mag schrijven over dingen waar ik verstand van heb. Nou ja. Verstand? Waar ik ervaring mee heb als mama. En dan nog leer ik iedere dag bij. En maak ik iedere dag ‘fouten’.  Want niks zo moeilijk als opvoeden. Een wijze vrouw wees me ooit op een oud Afrikaans spreekwoord: it takes two to make a child, and a village to raise one’. Mijn doel met deze blogs? Samen met de mensen van het CJG043 en met jou een klein beetje die village op poten te zetten…

Over Renée
Over Renée

Leeftijd: 36 jaar

Gezin: getrouwd met Geert (41 jaar), moeder van Maxime (4.5 jaar) en Olivier (3 jaar).

Hobby’s: joggen, lekker uiteten met al mijn mannen, luisteren naar de verhalen van mijn oma, Netflixen en tijd doorbrengen met family & friends.

Guilty Pleasure: een cracotte met Philadelphia die zacht is geworden na 1 nacht in de koelkast…

Opvoedmotto: heb ik niet! Al geloof ik wel dat je door te luisteren en te praten, maar soms ook door duidelijk te zijn en grenzen te stellen een heel eind komt in de opvoeding. En je gevoel volgen!

Mijn ultieme mama-geniet-moment: ’s avonds in mijn grote bed met mijn twee mannetjes slapend naast me en een kop thee in mijn handen, tutjes die zachtjes op en neer gaan: heerlijk!

Mijn grootste pedagogische uitdaging: consequent zijn.

Kids Quote van de Week: “FUUUUUTTT” (Olivier, 3 jaar, op mijn vraag of hij ook kan fluiten, net als zijn grote broer.)

 

Blogs van Renee

MEER INFORMATIE