EVEN VOORSTELLEN… MAMA-BLOGGER EVY!

Mamablogger Evy

Zoekend naar een leuke introductie zin voor mezelf, kan ik maar beter gewoon beginnen met schrijven. Nog niet zo lang geleden werd ik voor het eerst moeder en toen ging een nieuwe wereld voor mij open! Voorheen was ik al voornamelijk bezig met het ontdekken van de wereld. Op safari in Zuid-Afrika, hiken in Peru, de toerist uithangen in Boedapest en chillen op Bali. Deze avontuurlijke reizen hebben nu tijdelijk plaats gemaakt voor mijn nieuwe liefde die ‘Xavi’ heet.

Als het op baby’s en opvoeden aankomt, moet ik nog veel leren. Google is mijn beste vriend en ook op CJG043.nl staat veel handige informatie. Het delen van dit soort ervaringen en tips laat ik graag aan andere ouders over. Mijn ding is toch meer het reizen en op vakantie gaan, vanaf nu met baby! Met mijn blogs hier op CJG043 wil ik je hierover informeren en mijn ervaringen als reizende mama delen. Want je kunt echt wel verder komen als Center Parcs zodra je kinderen hebt, je moet je alleen een beetje aanpassen.

Op mijn reisblog Reisjevrij.nl kun je trouwens heel veel reistips vinden van reizende ouders en kinderloze mensen.

Over Evy
Over Evy

Leeftijd: 29 jaar

Gezin: getrouwd met Mike (36 jaar), moeder van Xavi (6 maanden, maar nu vast al wat ouder).

Hobby’s: lekker uiteten, reizen (plannen), schrijven over mijn reizen en ervaringen, Netflixen en natuurlijk knuffelen met Xavi.

Guilty Pleasure: Temptation island

Opvoedmotto: ehm… met echt opvoeden moet ik nog beginnen. Nu probeer ik tussen het reizen door zo veel mogelijk rust, regelmaat en reinheid in te bouwen.

Mijn ultieme mama-geniet-moment: wanneer Xavi zijn duimpje pakt en zijn hoofdje op mijn borst legt dan loop ik over van liefde.

Blogs van Evy

MEER INFORMATIE