EVEN VOORSTELLEN… MAMA-BLOGGER EVY!

Mamablogger Evy

In 2019 werd ik voor het eerst moeder en toen ging een nieuwe wereld voor mij open! Voorheen was ik voornamelijk bezig met het ontdekken van de wereld. Op safari in Zuid-Afrika, hiken in Peru, de toerist uithangen in Boedapest en chillen op Bali. Deze avontuurlijke reizen hebben nu plaats gemaakt voor mijn nieuwe liefde die ‘Xavi’ heet! Samen met hem hebben we al diverse reisjes gemaakt. Inmiddels mag ik mezelf een baby buncher noemen, want in 2020 is Xavi’s broertje Bent geboren!

Als het op baby’s en opvoeden aankomt, moet ik nog veel leren. Google is mijn beste vriend en ook op CJG043.nl staat veel handige informatie. Tips en ervaringen van andere ouders lees ik altijd graag en daarom draag ik nu een steentje bij. Met mijn blogs hier op CJG043 wil ik mijn ervaringen als (reizende) mama delen.

Op mijn reisblog Reisjevrij.nl kun je trouwens heel veel reistips vinden van reizende ouders en kinderloze mensen.

Over Evy
Over Evy

Leeftijd: 30 something

Gezin: Getrouwd met Mike, moeder van Xavi (bijna 2) en Bent (5 maanden).

Hobby’s: Lekker uiteten, reizen (plannen), schrijven over mijn reizen en ervaringen, Netflixen en natuurlijk knuffelen met Xavi en Bent.

Guilty Pleasure: Temptation island

Opvoedmotto: Voor mijn dreumes: Choose your battles. Om niet van alles een strijd te maken, kies ik de dingen die ik écht belangrijk vindt. Verder probeer ik rust, regelmaat en reinheid in te bouwen.

Mijn ultieme mama-geniet-moment: Wanneer Xavi uit zichzelf Bent gaat verzorgen of een kusje geeft, loop ik over van liefde.

Blogs van Evy

MEER INFORMATIE