Yoga voor kinderen
Groepscursus

Voor yoga hoef je niet lenig, dun of spiritueel te zijn. Zie yoga als een cadeau voor jezelf. Slank of vol, stijf of lenig, jong of oud. Het gaat bij yoga om zelfacceptatie, om jezelf te presenteren in het moment en de kracht te vinden om van daaruit te handelen.

Yoga is meer dan coole poses. Het is een proces van bewust worden en bewust zijn. Je gaat ermee op zoek naar de balans tussen te veel en te weinig, tussen inspanning en ontspanning, in- en uitademen, doen en niet doen. Doordat je lichamelijke oefeningen combineert met ademhalingsoefeningen, kom je beter in verbinding met je lichaam. Indringers zoals spanning, ongemak en stress pik je sneller op en stoor je makkelijk af. Niet alleen op de mat, maar ook daarbuiten.

Doelstelling

Yoga maakt je sterker. Zowel fysiek als emotioneel. Bij yoga schakel je de automatische piloot uit en breng je de aandacht naar binnen. Je leert zien wat echt belangrijk is en je komt beter in verbinding met je lichaam.

Voor wie

Voor kinderen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met Louke Bos door te mailen naar yogalessismore@gmail.com of te bellen met 06 – 18 97 33 09.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 32,- per maand (één gratis proefles)