Vuurwerk
Groepscursus

Deze training is voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar, die faalangstig en kwetsbaar zijn en zich onzeker voelen. Dit wordt bedoeld in didactisch en/of sociaal-emotioneel opzicht. Sommige kinderen hebben vooral op school last van een negatief zelfbeeld, als het gaat om leerprestaties leveren. Anderen hebben er last van in de omgang met leeftijdgenootjes of juist met volwassenen.
 
Tijdens de bijeenkomsten worden reële situaties, waarmee ze op school en/of thuis geconfronteerd worden, uitgespeeld in rollenspelen en wordt geoefend met alternatieven. Daarnaast worden creatieve opdrachten en ontspanningsoefeningen gebruikt.

Bekijk hier de flyer.

Doelstelling

Het cursusaanbod in zijn algemeenheid wordt gekenmerkt door de begrippen preventief en creatief. Aan de hand van de basisfilosofie werkt het Delta-Huis met creatieve middelen en methodieken preventief aan het voorkomen van sociale problematiek en leren cursisten (andere en nieuwe) kwaliteiten van zichzelf kennen en doen ze de ervaring op dat ze anders met moeilijke situaties kunnen omgaan.

Voor wie

Voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar.

Aanmelden

Meer informatie of aanmelden? Stuur een mail naar info@delta-huis.nl of bel naar 06 – 29 09 97 08.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 295,-