Sterk in jezelf
Groepscursus

Is jouw kind ook druk met school, sporten en/of verenigingen? En lukt het om te voldoen aan alle verwachtingen en de prestatiedruk die overal op de loer ligt? Het vele “moeten” zorgt nog al eens bewust of onbewust voor spanning en druk. Maar brengt ook gevoelens van onzekerheid en stress met zich mee. Zeker ook bij kinderen en jongeren. Dit uit zich ongemerkt soms in faalangst, huilbuien, slaapproblemen, frustratie uitingen, zelfs agressie of zich terugtrekken. Dit zijn zomaar wat uitingen van kinderen. Terwijl er eigenlijk maar één ding is wat alle kinderen willen: Ze willen graag gezien worden, erbij horen en het goed doen. En dat gaat niet zonder slag of stoot.

Het is mooi als kinderen en tieners al op jonge leeftijd leren om met deze vele veranderingen om te gaan. Dat ze spanning vroegtijdig onderkennen en reguleren, of beter nog voorkomen dat ze spanning en onzekerheid opbouwen. Dat ze handvatten hebben, die ze kunnen inzetten. Dat ze leren om keuzes te maken van binnenuit. Omdat ze dat zelf willen en niet om te voldoen aan verwachtingen van een ander of om erbij te horen. Wens jij jouw kind en tiener meer ontspanning, aandacht en innerlijke kracht toe? Gun hem of haar dan de training: Sterk in jezelf; een mindfulness en yoga experience die jouw kind weer een happy, krachtig en ontspannen kind maakt.

Doelstelling

  • Meer zelfvertrouwen en positiever zelfbeeld
  • Meer innerlijke rust en balans
  • Meer plezier en ontspanning
  • Minder last van faalangst en perfectionisme
  • Minder oordelend en vergelijkend
  • Verhoogde concentratie, ook bij kinderen met ADD en ADHD
  • Aandacht en emotionele controle verbetering
  • Een verhoogd bewustzijn en ontspanning
  • Een verbeterde lichaamshouding, het lichaam wordt leniger en gespierder

Voor wie

Kinderen van 8 tot 11 jaar.

Aanmelden

Voor vragen of om je aan te melden kun je contact opnemen met Petra Hofman via welkomthuis@essentialmovements.nl of door te bellen naar: 06 – 15 91 84 70.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 243,-