Spelen met MuziTaal
Groepscursus

Spelen met MuziTaal bestaat uit een 5 of 10-tal wekelijkse bijeenkomsten van een uur. Er is niet alleen aandacht voor motoriek, zingen, muziek en spel, maar je kunt als (groot-)ouder en kind ook een heleboel bruikbare gebaren oppikken!

Doelstelling

Samen zingen, samen spelen, samen vertellen en gebaren schept een goede band; door samen op een ongedwongen en ontspannen manier bezig te zijn leer je elkaar nog beter kennen. Dit geeft plezier, versterkt de band en geeft je kindje zelfvertrouwen!

Voor wie

Het is een gezellige en ontspannen (groot-)ouder-kind cursus voor kinderen in de leeftijd van 9 maanden tot 2 jaar. Zowel (groot-) ouder als kind kunnen lekker actief deelnemen. Ouders hoeven zelf geen muzikale ervaringen en/of vaardigheden te hebben.

Aanmelden

Schrijf je in via de website. Voor vragen over de cursus ‘Spelen met MuziTaal’ kun je bellen naar 043 – 369 06 80 of mailen naar cursussen@ggdz.nl.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 145,- voor 10 lessen en € 75,- voor 5 lessen