Shantala babymassage
Groepscursus

Baby’s houden van lichamelijk contact met de ouder. Het is een natuurlijke en fijne manier om samen een band op te bouwen en deze intensiever te maken. Kennis van masseren en de ontwikkeling van je kind zijn de basis principes van deze cursus. Bij een massage gaat het in eerste instantie om aanraking en contact, om de band tussen ouder en kind nog intensiever te maken. Een goede babymassage is ook nog eens heel ontspannen voor de baby, moeder en/of vader.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Doelstelling

Je leert vanuit je eigen ontspannen gevoel jouw kind met aandacht aan te raken. Naast de Shantala babymassage zelf en veel praktische tips staat bij elke bijeenkomst een thema centraal, bijvoorbeeld til en draagtechnieken, huilen en slaap gedrag. In iedere les is er ruimte om vragen te behandelen en is er tijd voor jouw specifieke behoefte. Eigenlijk zou iedereen dus de cursus Shantala babymassage moeten volgen!

Voor wie

Voor ouders en verzorgers van baby’s van 1,5 tot 9 maanden.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website. Bij vragen over de cursus ‘Shantala babymessage’ kun je contact opnemen via het telefoonnummer 043 – 369 06 80 of mailen naar cursussen@ggdz.nl.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 118