Piep zei de muis
Groepscursus

Piep zei de Muis’ is bedoeld voor kinderen die extra steun nodig hebben omdat er thuis of in hun omgeving veel stress en spanningen zijn. Soms weten kinderen daar geen raad mee. Je kunt daarbij denken aan een ouder die ernstig ziek of depressief is, ouders die gaan scheiden of wanneer er iemand overlijdt.

Bekijk hier de folder.

Doelstelling

Bij de ‘Piep zei de Muis’ club merken kinderen dat zij niet de enige zijn waar het thuis misschien iets anders toegaat. De kinderen leren op een speelse manier dat zij geen schuld hebben aan hetgeen er om hen heen gebeurt, hun eigen gevoelens herkennen en ermee omgaan en vaardigheden om makkelijker met de thuissituatie om te gaan.

Voor wie

‘Piep zei de Muis’ is bedoeld voor kinderen tussen de 4,5 en 7 jaar, die extra steun nodig hebben omdat er thuis of in hun omgeving veel stress en spanningen zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor deze training verloopt via de aanmeldpagina voor cursussen op onze website!

Meld je kind aan voor deze cursus

Wanneer

Wanneer er binnenkort een cursus van start gaat, staat deze hieronder vermeld. Wanneer dit niet het geval is, loopt er momenteel geen cursus of zijn er nog geen startdata bij ons bekend. Je kunt je toch alvast aanmelden en dan ontvang je bericht zodra nieuwe startdata bekend zijn.

Organisatie

Link

Kosten

Gratis