Peutergym
Groepscursus

Hollen, springen, klauteren, de meeste peuters doen niets liever. Ouders willen hun kinderen daar graag de ruimte voor geven. De cursus ‘Peutergym’ is daar heel geschikt voor. In de gymzaal is genoeg ruimte om te spelen met ballen, te klimmen, rollen en samen te spelen. Dat is precies wat peuters en kleuters graag doen. Al spelend oefenen peuters de hele dag hun lijf: beweging en spelen zijn voor hen vaak hetzelfde. Ze vinden het leuk en hebben er plezier in om steeds opnieuw iets te herhalen dat ze pas geleerd hebben. Gymnastiek stimuleert kinderen om op een veilige, leuke manier nieuwe ervaringen op te doen en plezier te krijgen in bewegen.

De cursus bestaat uit 10 gymlessen van 1 uur en tijdens één bijeenkomst een korte workshop Mindful Mama.

Doelstelling

Gymnastiek stimuleert kinderen om op een veilige, leuke manier nieuwe ervaringen op te doen en plezier te krijgen in bewegen.

Voor wie

Peuters tussen 2 en 4 jaar kunnen met hun ouder/verzorger deelnemen aan de ‘Peutergym’.

Aanmelden

Schrijf je in via de website. Voor vragen over de cursus ‘Peutergym’ kun je bellen naar 043 – 369 06 80 of mailen naar cursussen@ggdz.nl.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 120,- voor 10 lessen en € 55,- voor de kennismakingscursus van 5 lessen