Muziek op schoot voor dreumesen
Groepscursus

Kinderen zijn van nature gevoelig voor muziek. Dat begint al meteen na de geboorte en waarschijnlijk zelfs daarvoor. In deze cursus worden de muzikale mogelijkheden van je kind al vroeg gestimuleerd. Samen muziek maken en zingen is niet alleen enorm gezellig, je kindje werkt dan ook spelenderwijs aan taal, motoriek en sociaal-emotionele en sensorische vaardigheden.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van een uur.

Doelstelling

Samen muziek maken en zingen is niet alleen enorm gezellig, je kindje werkt dan ook spelenderwijs aan taal, motoriek en sociaal-emotionele en sensorische vaardigheden.

Voor wie

Voor ouders/verzorgers en kinderen van 1 tot 2 jaar. Ouders/verzorgers hoeven zelf geen muzikale ervaringen en/of vaardigheden te hebben.

Aanmelden

Schrijf je in via de website. Voor vragen over de cursus ‘Muziek op schoot voor dreumesen’ kun je bellen naar 043 – 369 06 80 of mailen naar cursussen@ggdz.nl.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 95,-