Mindful zwanger & bevallen
Groepscursus

Tijdens de 7 gezellige bijeenkomsten van 2 uur leer je hoe je volledig aandacht kunt geven aan je zwangerschap, je baby en jezelf. Je ervaart fijne momenten samen met je baby en je bent heel bewust van je zwangerschap. Je leert verschillende ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de zwangerschap en bevalling.

De training “Mindful zwanger & bevallen” is voor alle zwangeren die graag de zwangerschap, bevalling en de periode na de geboorte van de baby bewust ervaren. Zonder dat het heel veel tijd en inspanning vraagt, leer je eenvoudig te onthaasten en ontspanning te vinden. Zo creëer je ruimte voor jezelf en leer je luisteren en vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie.

Je bent op een positieve en leuke manier bezig met de zwangerschap en de komende bevalling. Het zijn momenten van heerlijke ontspanning en even uit het hoofd te stappen! het zijn de momenten waarin je bewust samen met de baby bent! De momenten van gezellig samen ervaringen delen en goed voorbereid worden op de bevalling! Je bewust zijn vergroten is belangrijk gedurende de zwangerschap zodat je niet allen maar met je denken bezig bent maar aandacht geeft aan jezelf, je baby en dit moment. Je vergroot je zelfvertrouwen en je leert omgaan met je malende geest en pieker gedachten. Je krijgt meer aandacht voor je lichaam. Je voelt de signalen van je lichaam beter zodat je precies weet wanneer je een stapje terug moet doen.

Ben je normaal gesproken streng voor jezelf dan leer je om veel liever te zijn voor jezelf. Dit heb je o.a. keihard nodig tijdens de bevalling! Je leert een positieve mind-set te creëren die je o.a. goed kunt gebruiken tijdens de bevalling. De lessen zijn zeer positief getint en worden aangevuld met een leuk moment van bezoek van een kraamverzorgende tijdens de partner les.

De hand-out en alle (luister)oefeningen krijg je mee naar huis zodat je alles nog een keer kunt lezen en overdoen!

Doelstelling

Aandacht voor deze bijzondere periode. Je wordt als zwangeren echt in het zonnetje gezet!

Voor wie

Het is een echte aanrader voor alle zwangeren die deze bijzondere periode met alle aandacht willen beleven en de bevalling op een ontspannen manier tegemoet willen gaan. Vanaf de 12e week van de zwangerschap kun je beginnen met de cursus Mindful zwanger & bevallen.

Aanmelden

Schrijf je in via de website. Voor vragen over de cursus ‘Mindful zwanger & bevallen’ kun je bellen naar 043 – 369 06 80 of mailen naar cursussen@ggdzl.nl.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 240,-