Mindful Mama
Groepscursus

Mindfulness helpt jou om meer rust, ontspanning en vertrouwen te ervaren als moeder. Tijdens deze bijzondere training krijg je handige tips aangereikt, worden er fijne oefeningen gedaan om beter met stressvolle situaties om te gaan, hoe je kan stoppen met geleefd te worden en hoe je meer in verbinding bent met jezelf en je gezin en zoveel meer.

Mama zijn is…. Mooi! Maar kan ook best moeilijk zijn!

Al die ballen hoog houden. Altijd beschikbaar zijn; 24/7! Al die dingen die moeten gebeuren. Al die nieuwe uitdagingen, keer op keer. Een spelletje samen doen met je kind(eren) is leuk maar best lastig om je aandacht erbij te houden, toch?

Doelstelling

De Mindful Mama training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur. In de training staat o.a. je eigen ontwikkeling centraal. Hoe kun je nog meer genieten van het moederschap en hoe kun je er op een prettige manier zijn voor je gezin.

Voor wie

De Mindful Mama training is voor alle moeders! Voor moeders die ‘het perfecte plaatje’ en ‘meer controle’ mogen loslaten. Voor moeders die meer in het moment aanwezig willen zijn. Die snakken naar meer rust en ontspanning. Moeders die beter met lastige (stressvolle) situaties om willen gaan. Moeders die graag tijd voor zichzelf willen en het fijn vinden om nog meer uit het moederschap te halen op een positieve manier.

Doe rustig aan mama, want de kindertijd gaat snel voorbij! Je mag je gelukkig, vervuld, en tevreden voelen. Zoveel redenen om een Mindul Mama te worden! Doe je mee? Het is gezellig, praktisch, verrassend, modern, sfeervol, veel persoonlijke aandacht en het is ontzettend waardevol!

Aanmelden

Aanmelden kan via de website.  Voor vragen over de cursus ‘Mindful Mama’ kun je contact opnemen via het telefoonnummer 043 – 369 06 80 of mailen naar cursussen@ggdz.nl.

Wanneer

Wanneer er cursussen aankomen of bezig zijn, staan deze hieronder vermeld. Klik op de cursus voor meer informatie en aanmelden. Wanneer er geen cursussen zichtbaar zijn, dan lopen er momenteel geen cursussen of zijn er nog geen startdata bij ons bekend.

Organisatie

Link

Kosten

€ 225,-